Idag startar krogveckan
26 Jan 2018

Krogveckan, som numera sträcker sig över en längre period än en vecka, anordnas årligen av Bookatable, Europas största sajt för restaurangbokningar. Krogveckan är Sveriges största återkommande krogevent och låter matgästen njuta av specialkombinerade tvårättersmenyer för 200 eller 300 kronor. Traditionsenligt ligger den i slutet av januari, för att avsluta årets tuffaste ekonomiska månad med prisvärda restaurangmenyer.
– Krogveckan är till för alla som älskar att gå på restaurang. Varje år medverkarallt fler restauranger och efterfrågan hos restauranggästerna växer, vilket betyder att det finns ett behov av en sådan här stor kampanj som bjuder på matglädje och inspiration till bra priser. Vi är glada över att denna folkfest växer för varje år, och att Krogveckan nästa år firar 10 år, säger Åsa Murphy, Nordisk Managing Directorpå Bookatable.
Förra året lockades över 43 000 matgäster och i år väntas intresset bli ännu större då fler än 200 restauranger medverkar runtom i Sverige med en majoritetav dem i Stockholm och Göteborg. Bordsbokningen til Krogveckan har öppnat på Bookatable.se
Några av de medverkande restaurangerna:
LUX Dag för Dag, Stockholm
LUX Dag för Dag, Stockholm
Lydmar Hotel, Stockholm
Prinsen, Stockholm
Trattorian, Stockholm
Usine Bistro 38, Stockholm
Kornhamnstorg No. 53, Stockholm
Bistro Rigoletto, Stockholm
At Six, Stockholm
Buco Nero, Stockholm
Carousel, Stockholm
Somm Restaurant & Wine Bar, Göteborg
Familjen, Göteborg
Familjen, Göteborg
Stångs Magasin, Linköping
Triangeln Restaurant & Lounge, Malmö
Triangeln Restaurant & Lounge, Malmö
Krogveckan pågår från och med den 26 januari till och med den 11 februari och bokningar kan endast göras genom www.bookatable.se/krogveckan
Bookatable är, med över 20 000 restauranger och miljontals bokande gäster varje månad, Europas största onlinesajt för restaurangbokningar. Bookatables huvudkontor ligger i London.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Bookatable
26 Jan 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"
-
Nordic Choice Hotels miljardsatsar i Helsingfors
Bygger nytt, renoverar och uppgraderar
-
Svenska hotellpriser lockar utländska besökare
”Hälften av alla bokningar i februari gjordes via agenter från utlandet"
-
Fyra slott och fästningar blir en del av Nordic Choice Hotels
"För oss är det ett viktigt strategiskt val"
-
Kosta Boda Art Hotel arrangerar Kosta Vin- & Matfestival
"Detta är första gången vi håller en festival liknande detta"
-
Malmö Öl- & Whiskyfestival arrangeras i helgen
Nytt för i år är att...