Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellrum 24 är julpyntat ända fram till jul

 
  • Haymarket by Scandic har inrett ett unikt hotellrum med exklusivt julpynt och braskamin redan i oktober.

    Haymarket by Scandic har inrett ett unikt hotellrum med exklusivt julpynt och braskamin redan i oktober.

  • Rum 24, på Haymarket by Scandic som ligger vid Hötorget i Stockholm.

    Rum 24, på Haymarket by Scandic som ligger vid Hötorget i Stockholm.

Föregående
Nästa
 
Haymarket by Scandic erbjuder nu ett julpyntat rum som finns att tillgå mellan 12 oktober till 24 december. Hotellrummet har inretts till bredden med exklusivt julpynt och braskamin.

.Julen och julkänslan börjar tidigare för varje år och därför har nu Haymarket by Scandic tillsammans med Blossa tagit fram och skapat den ultimata rumsupplevelsen för alla julälskare. Det unika hotellrummet har inretts av RAY Atelier, bolaget som bland annat har gjort fönsterskyltning på Nordiska Kompaniet. I Rum 24 är glöggen alltid varm, braskaminen alltid tänd och här kan gästerna påbörja julfirandet och komma in i julstämning redan nu.   
 
– Julkänslan och längtan till årets bästa årstid börjar tidigare och tidigare för varje år som går och därför är vi övertygade om att det finns många julälskare där ute som gärna skulle vilja uppleva känslan av julafton redan under en grå tisdag i oktober eller regnig torsdag i november, säger Jessica Norgren, Hotelldirektör på Haymarket by Scandic.

I denna jul-oas kan gästerna bädda ner sig bland rutiga kuddar och se de klassiska julfilmerna som finns på rummet, krypa upp i en av fåtöljerna bredvid braskaminen och lyssna på julmusik, eller dansa runt i skenet av den sagolika julgranen efter julklappsshoppingen.

– Julen ska vara njutning och avslappning, värme och mys. Men alltför många hinner inte ens sätta sig ner och njuta av den. December är för stressigt helt enkelt. Därför ser vi ett behov av en plats där det alltid är jul, så att man kan njuta av den när man vill. Förhoppningen är att detta ska bli en årlig tradition där Blossa och Haymarket by Scandic tillsammans kan låta alla människor får uppleva härlig julefrid redan från oktober, säger Caroline Grundström, Global Brand Owner, Blossa.

Rum 24 på Haymarket by Scandic är öppet för bokning från den 12 oktober fram till och med 24 december. 
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Scandichotels