Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellkedjan förlänger långtidsuthyrning

 
Hotellkedjan förlänger långtidsuthyrningI och med den rådande situationen så har flera hotell sett möjligheter att få högre beläggning om de hyr ut rum för långtidsboende. Det kan vara allt från studenter, till de som tillfälligt behöver ett boende mellan till exempel försäljning och köp av ny bostad. 

I mars 2020 tog Elite fram konceptet "Flytta in på hotell" tillsammans med Blocket Bostad. 
 – Detta innebar att vi snabbt ställde om och i tillägg till vår ordinarie verksamhet, även erbjuder uthyrning av våra centrala hotellrum månadsvis till ett kraftigt rabatterat pris. Vi fick ett enormt genomslag och det var tydligt att det fanns ett stort behov över hela landet, säger David Halldén, VD Elite Hotels of Sweden.

Satsningen har visat sig varit lyckad.

 – Sedan dess har vi välkomnat gäster för att tillfälligt kalla våra hotell deras hem, människor som studerar, är mellan boenden, som tillfälligt bor och jobbar på en annan ort, nyligen separerat eller provar på att vara sambos för ett tag, ja listan kan göras lång. 

Detta har gjort att de nu har fyllt upp många av de rum som tidigare stod tomma på grund av de avbokningar som blivit när pandemin kom.

 – Nu förlänger vi perioden och möjliggör för gäster att hyra månadsvis ända fram till maj 2021, vilket har tagits emot mycket väl och vi har gäster som både förlängt sin period och nya som flyttar in.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Elite Hotels