Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Haymarket by Scandic inreder en julsvit

 
  • Haymarket by Scandic inreder en julsvit

    Haymarket by Scandic inreder en julsvit

  • Rum 24 och Svit 24 har nu inretts i julens tecken.

    Rum 24 och Svit 24 har nu inretts i julens tecken.

Föregående
Nästa
 
På Haymarket by Scandic i Stockholm slår Scandic och Blossa återigen upp dörrarna till Rum 24, Nytt för i år är Svit 24, ett helt nytt och större hotellrum där julkänslan kan leta sig in till hela familjen. I bar Americain har hotellets prisbelönta bartender skapat en exklusiv, julinspirerad cocktail baserad på årets glögg, Blossa 22 New Orleans.

- Julkänslan och längtan till årets mysigaste årstid börjar tidigare för varje år som går och därför vill vi ge alla julälskare möjligheten att uppleva en fridfull jul utan stress. På Haymarket by Scandic utlovar vi just detta tillsammans med Blossa. Det känns fantastiskt att vi även i år kan tjuvstarta julkänslan, samtidigt som vi nu adderar ytterligare ett stort hotellrum så att julkänslan kan leta sig in hos hela familjen redan nu. Vi blir verkligen Stockholms julhotell nummer ett, säger Renée Tallén, Marknadschef på Haymarket by Scandic.

Bor man i Rum 24 och Svit 24 ingår ett besök hos Personal shopping Lounge på Åhléns, en shoppingupplevelse helt utan trängsel och stress. Hos Åhléns City, ett stenkast från Haymarket by Scandic kan hotellgäster i lugn och slå sig ner i härliga Personal shopping Lounge, avnjuta en kopp glögg samtidigt som Åhléns stylister plockar ihop julklapparna. Eller så kan man välja att komma innan varuhuset öppnar och få hela varuhuset för sig själv och sina vänner*.

- För många blir julen press och stress, där det blir svårt att stanna upp och verkligen njuta. I Rum 24 & Svit 24 får man en maximal julupplevelse, utan att behöva lyfta ett finger. Rummen är verkligen en oas för julstressade själar och med tanke på att rummet sålde slut på mindre än ett dygn förra året känns det roligt att göra detta i år igen, säger Emelie Eriksson, Senior brand manager för Blossa.

I bar Americain på Haymarket by Scandic har prisbelönte bartendern Nils Pettersson skapat en exklusiv cocktail med Blossa 22 New Orleans som grund. Tillsammans med årets glögg återfinns toner av jultraditioner som lussebullar och den vita chokladpralinen från Aladdinasken. Cocktailen kommer att serveras från den 11 november i en begränsad upplaga.

Förutom hotellrummens julinramning, kan man njuta av klassiska julfilmer, lyssna på julmusik som spelas i högtalarna och dricka Blossa Glögg som alltid står framdukad. Rum 24 & Svit 24 är ett samarbete mellan Blossa, Åhléns och Haymarket by Scandic, som profilerar sig som Stockholms julhotell nummer ett.

Rum 24 och Svit 24 görs tillgängliga för bokning den 9 november till 31 december, och den 11 november kan rummens första gäster checka in. 2021 lanserade Scandic och Blossa Rum24, en upplevelse som skapade en julkänsla i kubik och sålde slut på mindre än ett dygn.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Scandic