Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Happie Camp - franchisekoncept med glamping expanderar

 
Happie Camp - franchisekoncept med glamping expanderarHappie Camp i Glasskogen i Arvika. Efter att ha varit verksamma med tre olika lokaliseringar, i anslutning till unika naturområden i Värmland i snart fem år expanderar nu Happie Camp sitt koncept till nya områden.

Förra sommaren blev det klart att Södras nystartade dotterbolag, Södra Ädla tillsammans med ett tiotal delägare klev in i det värmländska bolaget Happie Nation AB som ligger bakom naturglampingkonceptet, Happie Camp. Målsättningen var att erbjuda fler skogsägare möjligheten att tillgängliggöra sina vackraste platser för besökare på ett värdeskapande, bekvämt och hållbart sätt. Samtidigt ger man nu småföretagare på lands- och glesbygd en möjlighet att bedriva kvalitetssäkrad ekoturism i världsklass genom Happie Camps nyutvecklade franchisekoncept.

Utökar i sommarInför den här säsongen utökar man till södra Sverige, närmare bestämt Småland. För säsongen 2023 reser Happie Camp nu tält genom franchisetagare på 2 nya platser i Småland i närheten av Store Mosse Nationalpark och Åsnens Nationalpark. Happie Camp blir därmed Sveriges första glampingkedja med inriktning på naturnära ekoturism.

- Vi är så glada över den övergripande positiva respons vi har fått genom alla våra kontakter kopplat till våra nya etableringar. Vi ser väldigt mycket fram mot att hälsa nya gäster välkomna till denna fantastiska natur och utforska södra Sverige ytterligare tillsammans med nya franchisetagare, markägare och partners, säger Staffan Svantesson som är VD och grundare Happie Nation AB.

Happie Camp möjliggör att det går att övernatta bekvämt på svårtillgängliga platser omgivna av vacker natur.

– Med Happie Camp ges medlemmar i Södra ännu en möjlighet att skapa värde från sitt familjeskogsbruk – samtidigt som fler kan uppleva familjeskogsägandet på nära håll. Vi är glada att se verksamheten expandera och ser fram emot att erbjuda den till medlemmar i hela Götaland inom en nära framtid, säger Eric Bengtson Investment Manager Södra Ädla.

 Tälten bokas per natt och allt gästen behöver för en bekväm vistelse i skogen finns på plats, inklusive ett speciellt framtaget matpaket anpassat för tillagning på utekök.Av: Annika Rådlund Källa: Happie Camp
Foto: Roger Borgelid


Taggar

Sommar Nyheter