Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Han är utsedd till Årets Framtidschef

 
Han är utsedd till Årets FramtidschefTarek Malak - Årets Framtidschef 2017 Tarek Malak, som driver två Sibyllarestauranger i Borlänge, har utsetts till Årets Framtidschef 2017. Priset delades ut idag vid Chef-galan, som årligen arrangeras av tidningen Chef. Vinnaren Tarek valdes ut av en jury i hård konkurrens med över 800 unga chefer över hela landet.

Prisets syfte är att belöna en chef som genom sitt ledarskap får yngre människor att utvecklas och tillsammans prestera över förväntan mot ett gemensamt mål.

I Tareks fall handlar det bland annat om hans engagemang för att bygga ett starkare och bättre Borlänge, inte minst genom att på olika sätt hjälpa ungdomar och utsatta människor. Men också hans lite udda ledarstil, som bygger mycket på delaktighet och engagemang.

- Det här priset visar att det arbete jag lägger ner ger resultat och verkligen uppmärksammas. Det är ett skönt kvitto på att det jag gör lokalt också uppmärksammats i ett större sammanhang, säger Tarek.

- Jag känner mig otroligt stolt och hedrad. Jag hoppas att det inspirerar andra unga chefer att våga ta plats och växa tillsammans med sina medarbetare, som jag har fått möjlighet att göra inom bland annat Sibyllakedjan.

Sibyllakedjans VD Joakim Carlsson gläds självklart med Tarek och alla hans medarbetare

- Jag är också säker på att alla i hela Sibyllafamiljen, som på nära håll följt Tareks resa de senaste åren, gläds och känner en stor stolthet över att en av våra franchisetagare får en sån här utmärkelse. Vi riktar alla ett stort grattis!


Juryns motivering för Tarek: ”Han har utifrån en tuff bakgrund, med små medel, en stark drivkraft, entreprenörskap och ärlighet både byggt en växande rörelse och genom sitt personliga engagemang gjort skillnad i lokalsamhället.”Av: Annika Rådlund Källa Sibylla
Foto: Sibylla


www.sibylla.se
www.chef.se