Grand Hôtel Stockholm öppnar en ny exklusiv champagnebar
5 Nov 2020
Grand Hôtel och champagnehuset Ruinart har tillsammans skapat en champagnebar. Där kan kommer det att erbjudas ett stort utbud av noga utvalda årgångschampagner på glas eller flaska. Förra året tillkännagavs att Ruinart blev Grand Hôtels nya huschampagne och nu utökas samarbetet ytterligare. På den välfyllda champagnemenyn finns bland annat Ruinart, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Moët & Chandon.
- Champagne är den dryck som vi säljer mest av här på Grand Hôtel och vi har länge drömt om att skapa en champagnebar för våra gäster. Därför känns det väldigt bra att vi, tillsammans med vår huschampagne Ruinart, äntligen gör verklighet av den drömmen. Dessutom känns det extra roligt att vi har möjlighet att lansera den här baren just nu, för även i tuffa tider behöver man något att se fram emot och en plats att träffa sina nära och kära, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.
Förutom ett brett utbud av prestige champagne, kommer baren att servera tilltugg som är speciellt anpassade för att lyfta champagnernas olika karaktär.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Grand Hôtel
5 Nov 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok