Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Grand Hôtel Stockholm öppnar en ny exklusiv champagnebar

 
Grand Hôtel Stockholm öppnar en ny exklusiv champagnebarDen nya champagnebaren på Grand Hôtel i Stockholm. Nu får Stockholms bar- och restaurangscen ett nytt tillskott när Grand Hôtel Stockholm öppnar en ny exklusiv champagnebar. I baren får gästerna en unik möjlighet att njuta av ett brett utbud av prestigechampagne på glas.

Grand Hôtel och champagnehuset Ruinart har tillsammans skapat en champagnebar. Där kan kommer det att erbjudas ett stort utbud av noga utvalda årgångschampagner på glas eller flaska. Förra året tillkännagavs att Ruinart blev Grand Hôtels nya huschampagne och nu utökas samarbetet ytterligare. På den välfyllda champagnemenyn finns bland annat  Ruinart, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Moët & Chandon.

 - Champagne är den dryck som vi säljer mest av här på Grand Hôtel och vi har länge drömt om att skapa en champagnebar för våra gäster. Därför känns det väldigt bra att vi, tillsammans med vår huschampagne Ruinart, äntligen gör verklighet av den drömmen. Dessutom känns det extra roligt att vi har möjlighet att lansera den här baren just nu, för även i tuffa tider behöver man något att se fram emot och en plats att träffa sina nära och kära, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

Förutom ett brett utbud av prestige champagne, kommer baren att servera tilltugg som är speciellt anpassade för att lyfta champagnernas olika karaktär.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Grand Hôtel