Goda scones på kvarg
12 Nov 2016
4 tsk bakpulver
1 tsk salt
100 g smör, till exempel Valio Eila laktosfritt smör
2 dl mjölk, till exempel Valio Eila laktosfri mjölkdryck 3%
Lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Grädda i cirka 10 minuter.
Linda in i en bakhandduk så de håller sig varma. Servera med kvargfluff.
Kvargfluff:
100 g Valio Eila® laktosfri kvarg citron
100 g Valio Eila® laktosfri cream cheese naturel
lRör ihop citronkvarg och cream cheese. Bred på sconesen och servera direkt.
12 Nov 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen