Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Fotografiskas restaurang nominerad till museivärldens Oscar

 
  • Fotografiska i Stockholm Fotot: Max Plunger

    Fotografiska i Stockholm Fotot: Max Plunger

  • Fotografiskas restaurang Foto: Ulf Berglund

    Fotografiskas restaurang Foto: Ulf Berglund

  • Fotografiskas bar Foto: Johan Ståhlberg

    Fotografiskas bar Foto: Johan Ståhlberg

Föregående
Nästa
 
Fotografiska är en av tre nominerade i Leading Culture Destinations Awards »Oscars för museum« 2016 för Museum Restaurant of The Year.

Tillsammans med museum som till exempel Tate Modern and Rijksmuseumtävlar nu Fotografiska i Leading Culture Destinations Awards 2016.
LCD Awards hyllar dynamik och vitalitet hos museum världen över, någotsom är i ständig förändring och utveckling. Fotografiska är nominerad för tredje gången, i kategorin Museum Restaurant of The Year. Utvald av över 80 kulturellaledare och initiativtagare, Lord Cultural Resources (världens ledande konsult inom kulturplanering) samt en mycket välrenommerad jury, en jury som i september utser vinnaren i varje kategori.

Främsta skälet till denna tävling är att lyfta fram det faktum att attraktivamuseum idag är mycket mer än rena administratörer av kulturutbudet.
»Denna nominering är ett hedrande bevis på Fotografiskas kapacitetatt både initiera och sedan fortsätta att driva verksamhet av högstakvalité till glädje för våra gäster. Vi är mycket stolta över att ha lyckasfullfölja vår mission att bli en samlingsplats för många sinnen«, sägerJan Broman, grundare av Fotografiska tillsammans med Per Broman.

De andra två nominerade i samma kategori är Ammo restaurant på Hammer i Los Angeles, och Loulou Restaurant, Musée des artsDecoratifs i Paris.

Leading Culture Destinations Awards 2016
http://www.leadingculturedestinations.com/

Om LCD:
Leading Culture Destinations beskriver sig själva somplattformen för nästa generation resenärer som ser konst och kultursom mycket viktiga delar av sin livsstil.