Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

ESS Group gör en ny satsning – i Palma de Mallorca

 
  • Till en början kommer båten ESSOESS att ligga i hamn och fungera som ett flytande hotell.

    Till en början kommer båten ESSOESS att ligga i hamn och fungera som ett flytande hotell.

Föregående
Nästa
 
Från stort till smått. Redan innan storsatsningen Jacy’z i Göteborg har slagit upp dörrarna blickar ESS Group vidare och denna gång gör de en ovanlig satsning - i Palma på  Mallorca .

En yacht som givetvis har döpts till ESSOESS ligger numera förtöjd på kajplats fem, i hjärtat av Palma, mitt emot den ståtliga katedralen. 
 –Vi vill erbjuda upplevelser och platser som vi själva vill hänga på. Det har varit vårt signum från start. Vi bygger platser som skapar minnen och som man vill komma tillbaka till och jag tror att genom att erbjuda en lyxig och annorlunda hotellupplevelse på paradplats i Palma så gör vi precis det vi tror på, säger Jonas Stenberg, VD och partner på ESS Group. 

 –Att plötsligt kunna erbjuda en yacht till alla som vill känns så oerhört kul, berättar Carl Lundgren, Brand Director och partner på ESS Group.

Yachten ESSOESS håller just nu på att färdigställas och det går att boka rum från och med slutet på september. Till en början kommer båten att ligga i hamn och fungera som ett flytande hotell. 

 –Palma är en stad med så mycket möjligheter för upplevelser, oavsett om det handlar om kultur, sport eller mat. Det känns helt naturligt för oss att etablera oss här och varför inte då göra det på vårt vis? Möjligheterna här har liksom inga gränser. En drink på båten med kaptenen, sen en lunch och varför inte ta båten till den charmiga bergsbyn Deia, fortsätter Carl Lundgren.

För grupper finns möjlighet att addera en dagstur på Medelhavet.


 –Lyx handlar inte om storslagna sviter och extravaganta miljöer, säger Carl. Lyx handlar mer om tid tillsammans och framför allt att få uppleva saker ihop, oavsett om det är med familjen, kompisarna eller med arbets-teamet. Tänk att vakna upp på denna vackra ö och bara behöva fundera på vad du vill göra, inte vad du måste, avslutar han.
Av: Annika Rådlund Källa: ESS