Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ny karaokerestaurang öppnar

 
Ny karaokerestaurang öppnarDen 26:e augusti var det premiär för Göteborgs roligaste karaokerestaurang. Star Karaoke på Vallgatan 16 är det senaste stjärnan på karaokehimlen i Göteborg. Karaokerestaurangen har åtta privata studios i olika storlekar och mat och dryck serveras med room service. Ute i loungen bjuder den minst sagt färgglada baren och miljön in till häng både inför och efter karaoken.

Efter att ha drömt och planerat i flera år för att skapa Göteborgs roligaste karaokerestaurang så är grundaren och konceptskaparen Christopher Palmqvist nöjd.
– Det är extra kul att se en sådan bredd på gästerna som bokar. Det är allt ifrån företag som vill ha en härligt AfterWork, svensexor och möhippor som vill sätta extra krydda på kvällen till 50-års firande och parmiddagar. Gemensamt är att alla vill ha en riktigt kul kväll.

Det finns åtta karaokestudios i olika storlekar med plats för mellan 4 till 16 gäster. Utöver detta erbjuds möjligheten för ännu större sällskap genom att fler än en studio bokas av samma gäng. Innan eller efter karaoken finns det också en härlig bar & lounge att hänga i.

– Vi har skruvat upp kulratten på max! Kom som du är, bli vem du vill. Hos oss är alla en stjärna, kommenterar Star Karaokes Director of fun, Pernilla.

Konceptet bygger på att man bokar en eller flera karaokestudios där man tillsammans med sina vänner eller kollegor ostört kan sjunga, äta och skåla.

100.000 låtar
Varje studio är utrustad med den senaste tekniken och det finns 100.000 låtar att välja bland. Text och video visas på två skärmar samtidigt som ljus och ljudsystem sätter stämningen.

Room Service

När törsten eller hungern faller på beställer gästen enkelt via sin telefon eller av sällskapets tillägnade ”mood manager”. Mat & dryck serveras direkt i karaokestudion på samma sätt som rumsservice eller så väljer gästerna att äta innan eller efter i loungen.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Star Karaoke