De kan vinna Bartenders’ Choice Awards
12 Jan 2022

Tävlingen Bartenders’ Choice Awards, även kallad BCA, grundades 2010 för att höja standarden och statusen inom bar-branschen. Detta genom att lyfta fram de fantastiska barer, bartendrar och produkter som utgör den Nordiska cocktail-kulturen. BCA startades ursprungligen i Sverige och har sedan dess expanderat till att även inkludera Danmark, Finland, Norge och Island och genom det lyckats sätta bartenders från norra Europa på den internationella cocktail-kartan. Idag anses BCA vara den mest prestigefulla utmärkelsen i sitt slag i Norden.
Vinnarna i Bartenders’ Choice Awards koras den 24:e april på Grand Hôtel i Stockholm.
Best Bartender
Hampus Thunholm, Röda Huset
Hanna Oscarsson, Röda Huset
Hedda Bruce, Tjoget
Johan Evers, A Bar Called Gemma
Josephine Thorén, Bar Bruno
Best Cocktail Bar
A Bar Called Gemma, Stockholm
Bar Bruno, Göteborg
Häktet Vänster, Stockholm
Lucy's Flower Shop, Stockholm
Tjoget, Stockholm
Best New Cocktail Bar
Brasserie Astoria, Stockholm
Bruk, Göteborg
Hernö Gin Bar, Stockholm
Röda Huset, Stockholm
Spesso, Stockholm
Best Atmosphere
Bar Bruno, Göteborg
Coquetel Social, Stockholm
Häktet Vänster, Stockholm
Lucy's Flower Shop, Stockholm
Tjoget, Stockholm
Best Cocktail Menu
A Bar Called Gemma, Stockholm
Cadierbaren, Stockholm
Häktet Vänster, Stockholm
Lucy's Flower Shop, Stockholm
Tjoget, Stockholm
Improver Of The Bar Industry
Barkonsult
Emil Åreng
Hampus Thunholm
Isac Melander
Patrik Tapper
Best Restaurant
Astoria, Stockholm
Babette, Stockholm
Bar Agrikultur, Stockholm
Schmaltz, Stockholm
Sturehof, Stockholm
Best Signature Cocktail
Beets By Tjoget, Tjoget
Dagg, Cadierbaren
Kolagräs, Röda Huset
Rye & Apple, Lucy's Flower Shop
Thai Basil, Asian Post Office
Peoples’ Choice
A Bar Called Gemma, Stockholm
Bar Bruno, Göteborg
Häktet Vänster, Stockholm
Lucy's Flower Shop, Stockholm
Tjoget, Stockholm
12 Jan 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Fyra av tio tycker att det är viktigt med en central arbetsplats
För en majoritet är det idag ganska oviktigt att arbeta mitt i stan, men fyra av tio föredrar fortfarande ett centralt läge. Främsta anledningen är att kunna uträtta ärenden i anslutning till jobbet.
-
Mer trä i city
"Vill man ha en personlig touch på lokalerna och det är extra viktigt att det stämmer överens med ens egna varumärke"
-
Snabblagad Chimichurrikyckling av fredagskocken Mattias Larsson
Kyckling med chimichurri och kryddiga rotsaker
-
STF Undersvik Gårdshotell och vandrarhem invigd
"Det känns som vi kompletterar utbudet i Järvsö och Hälsingland på ett fint sätt"
-
Unik rätt skapad av Jessica Frej hos IKEA
"Den är varm, mättande och samtidigt frisk och fräsch och en ganska ovanlig kombination"
-
Samsung lanserar en AI-driven mat- och recepttjänst
"Samsung Food använder avancerade AI-funktioner för att ge en skräddarsydd allt-i-ett-matupplevelse"
-
Två matgrossister till Väla Södra i Helsingborg
Det är Wihlborgs som har skrivit kontrakt med två nya hyresgäster i fastigheten Rubinen 1.