Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Clarion Hotel Sign kommer erbjuda gratis eventyta till välgörenhetsorganisationer

 
Clarion Hotel Sign kommer erbjuda gratis eventyta till välgörenhetsorganisationerClarion Hotel Sign kommer låna ut eventytor till välgörenhetsorganisationer under sommaren. Rooftop Garden Bar, beläget på Clarion Hotel Signs åttonde våningsplan, öppnar upp för säsongen och bjuder in till skönt häng under perioden maj till september med bar och musikarrangemang. Nytt för i år är att hotellet upplåter denna yta gratis till välgörenhetsorganisationer som aktivt arbetar och bidrar till att skapa en bättre värld.

Planerna inför vår och sommar är i full gång och för de välgörenhetsorganisationer som ännu ej bokat någon fysisk sammankomst har nu möjligheten att hyra Rooftop Garden Bar på Clarion Hotel Signs åttonde våningsplan gratis. Det enda man behöver göra att pitcha in varför just din organisation ska få tillgång till denna yta för er sammankomst samt hur detta event - i närtid eller på sikt - kommer att bidra till samhället.

Rooftop Garden Bar är en eventbar som kan hosta event för upp till 40 personer åt gången och kan sammanfattas som en grön oas med Stockholm City som utsikt.

- Ett vårtecken för oss på Clarion SIgn är när vi äntligen öppnar upp vår gröna oas Rooftop Garden Bar och gör vår uteservering redo för härliga dagar utomhus. Och nu är den tiden här vilket känns kul, säger David Viklund, General Manager på Clarion Hotel Sign. 

Rooftop Garden Bar
öppnar onsdagen den 11 maj och håller sedan öppet onsdag-lördag klockan 14.00-23.00 när vädret tillåter. 

- Det som känns extra bra inför årets öppning är att vi denna sommar kommer erbjuda välgörenhetsorganisationer att låna vår fantastiska takterrass för bra ändamål, helt gratis. Ett litet sätt för oss att att bidra till samhället avslutar han.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotel Sign