Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Circle K och Pizza Hut utvidgar samarbetet

 
Circle K och Pizza Hut utvidgar samarbetetSamarbetet mellan Circle K och Pizza Hut fortsätter och kommer att breddas. Efter ett halvår står det klart att samarbetet mellan Circle K och Pizza Hut har varit en fullträff. Därför utvidgas nu samarbetet med ytterligare sex stycken stationer. 

Samarbetet med Pizza Hut lanserades på tre stationer i september förra året och fick ett varmt välkomnande av kunderna. Därför breddas nu samarbetet med ytterligare sex stationer runt om i Sverige. 

Det breddade samarbetet är ett led i att växla upp mot att bli en tydligare matdestination som förenklar kundernas vardag.

De nya stationerna är strategiskt utvalda och det blir Skellefteå (Kågevägen), Järva, Länna, Flädie, Södertälje (Verkstadsvägen) och Örkelljunga.

- Att Pizza Hut flyttat in hos oss har verkligen blivit en uppskattad snackis, och vi fick en flygande start. Även om vi hade på känn att det skulle tas emot väl, så är det i slutänden kunderna som bestämmer om det blir lyckosamt – och det har det verkligen blivit, säger Martin Stenberg, Senior Category Manager Food på Circle K.

Pizza Hut har funnits i sedan 1958 och idag finns 25 restauranger runt om i Sverige. Circle K har tagit in fyra av Pizza Huts klassiska pizzasorter till station, nämligen Margarita, Vesuvio, Hawaii och Peperoni Lovers. Pizzorna tillagas på plats och kan köpas antingen som hel pizza eller slice.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Circle K

Taggar

Fastfood Pizza Nyheter