Boutiquehotellet The Sparrow inviger nyrenoverade rum
Hotellet öppnade i februari 2019 och renoveringen av våning 6 startade i början på februari i år och färdigställdes 2 maj.
. The Sparrow Hotel är ett franskpinspirerat boutiquehotell.
Snedtaken har också tapetserats för att ge en mer ombonad känsla.
Lobbyn ligger intill Birger Jarlsgatan i Stockholm.
I The Sparrow Hotels nyrenoverade rum finns färgstarka detaljer.
8 Jun 2022
Totalt har The Sparrow Hotel 76 bokningsbara rum och 11 juniorsviter, alla unikt inredda och fördelade på sex våningar. Det franskinspirerade, chica boutiquehotellet ligger på Birger Jarlsgatan, bara ett stenkast från Stureplan och har med sin och personliga prägel blivit en favorit hos såväl stockholmare som tillresta besökare.
Förutom 87 färgstarka rum finns en vinbar– och bistro med meny signerad stjärnkocken Mathias Dahlgren.
Nu har hotellets sjätte våning genomgått en uppfräschning och gått från redan chict och unikt till ännu mer färgstarkt och elegant. Tanken med renoveringen är att skapa en transparens med övriga hotellet där våningsplanet ska smälta in med resterande rum i hotellet. Totalt är det 14 rum som fått omvårdnad i extravagant stil. Även den här gången är det inredningsdesignern Sanna Nathanson och hennes företag Studio Ramson som är skaparen bakom den unika formgivningen och stilen, precis som när hotellet öppnade i februari 2019.
Hotellet är hundvänligt, hunden är välkommen både på hotellrummen, i deras vinbar- och bistro samt på innergården Le Garden. The Sparrow Hotel är ett franskpinspirerat boutiquehotell utvecklat av Grand Group som sedan tidigare driver Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel.
8 Jun 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"