Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Boutiquehotellet The Sparrow inviger nyrenoverade rum

 
 • Hotellet öppnade i februari 2019 och renoveringen av våning 6 startade i början på februari i år och färdigställdes 2 maj.

  Hotellet öppnade i februari 2019 och renoveringen av våning 6 startade i början på februari i år och färdigställdes 2 maj.

 • . The Sparrow Hotel är ett franskpinspirerat boutiquehotell.

  . The Sparrow Hotel är ett franskpinspirerat boutiquehotell.

 • Snedtaken har också tapetserats för att ge en mer ombonad känsla.

  Snedtaken har också tapetserats för att ge en mer ombonad känsla.

 • Lobbyn ligger intill Birger Jarlsgatan i Stockholm.

  Lobbyn ligger intill Birger Jarlsgatan i Stockholm.

 • I The Sparrow Hotels nyrenoverade rum finns färgstarka detaljer.

  I The Sparrow Hotels nyrenoverade rum finns färgstarka detaljer.

Föregående
Nästa
 
Boutiquehotellet The Sparrow Hotel på Östermalm Stockholm har nu renoverat den sjätte våningen och satsar där på färgstark inredning och mönster. Rum som eggar fantasin och charmiga detaljer ger rummen det lilla extra.

Totalt har The Sparrow Hotel 76 bokningsbara rum och 11 juniorsviter, alla unikt inredda och fördelade på sex våningar. Det franskinspirerade, chica boutiquehotellet ligger på Birger Jarlsgatan, bara ett stenkast från Stureplan och har med sin och personliga prägel blivit en favorit hos såväl stockholmare som tillresta besökare.  
Förutom  87 färgstarka rum finns en vinbar– och bistro med meny signerad stjärnkocken Mathias Dahlgren. 

Nu har hotellets sjätte våning genomgått en uppfräschning och gått från redan chict och unikt till ännu mer färgstarkt och elegant. Tanken med renoveringen är att skapa en transparens med övriga hotellet där våningsplanet ska smälta in med resterande rum i hotellet. Totalt är det 14 rum som fått omvårdnad i extravagant stil. Även den här gången är det inredningsdesignern Sanna Nathanson och hennes företag Studio Ramson som är skaparen bakom den unika formgivningen och stilen, precis som när hotellet öppnade i februari 2019.

Hotellet är hundvänligt, hunden är välkommen både på hotellrummen, i deras vinbar- och bistro samt på innergården Le Garden. The Sparrow Hotel är ett franskpinspirerat boutiquehotell utvecklat av Grand Group som sedan tidigare driver Grand Hôtel Stockholm och Lydmar Hotel.Av: Annika Rådlund Källa : The Sparow Hotel