Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Subway satsar på uppdaterad mackklassiker i sommar

 
Subway satsar på uppdaterad mackklassiker i sommarSubway kommer att presentera en egen version av Club Sandwich 8 juni – 30 augusti. Subway tolkar under sommaren den legendariska klassikern Club Sandwich, en Sub fullmatad med kyckling, skinka, knaperstekt bacon tillsammans med Subway´s egna tillägg på mackan - en krämig guacamole. Med denna vill man nå både de som vill köpa med sig något till parken eller  stranden och de som äter på någon av Subway´s 168 restauranger. 

Club Sandwich är en amerikansk klassiker med omdiskuterat ursprung. Bland de mest omtalade historierna är att den uppkom på exklusiva Saratoga Club House i New York 1894, medan andra säger på att det skedde på Union Club i New York 1889. Historierna må vara många om hur Club Sandwichen kom till, men nu skrivs ett nytt kapitel i mackans historia när den kommer att finnas att beställa på Subway. 

Mellan den 8 juni och 30 augusti tolkar Subway denna odödliga klassiker med kyckling, skinka, knaperstekt bacon och den toppas även med en krämig guacamole för att framkalla en ny smakupplevelse.

- Under sommaren njuter alla i Sverige av det varma vädret och därför tycker vi att det känns jätteroligt att få presentera vår tolkning av en odödlig mackklassiker som passar perfekt att njuta av under sommarens härliga tillfällen. Vi vill nu uppmana alla att prova vår tolkning på Club Sandwich för att de ska få avnjuta guacamolens bidrag på mackan och som verkligen gör den till en Club Sandwich 2.0, säger Elina Jollman, Marketing Manager Subway Sverige.  

Subway´s Club Sandwich kan serveras som en klassisk Sub på 15- eller 30 cm, wrap eller sallad med Subway´s olika kombinationer och och målgruppen är bland annat de som tar lunchen på språng under sommaren.

Dessutom kommer Subway under kampanjperioden även uppmuntra sina gäster att prova deras Chicken Nuggets med tillhörande dip utöver deras övriga snacks för att uppmärksamma en större del av deras sortiment.

 

Källa och foto: Subway 

Taggar

Subway Nyheter