Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Baileys lanserar Treatmas Bar på Hallwylska i Stockholm

 
  • Baileys Treatmas Bar på Hallwylska i Stockholm.

    Baileys Treatmas Bar på Hallwylska i Stockholm.

  • Chokladrenen tas med till baren där den fylls av valfri Baileys. Sedan får gästen dekorera desserten själv med olika godsaker och grädde.

    Chokladrenen tas med till baren där den fylls av valfri Baileys. Sedan får gästen dekorera desserten själv med olika godsaker och grädde.

  • Hallwylska kommer att hålla pop up-baren öppet alla helger fram till jul.

    Hallwylska kommer att hålla pop up-baren öppet alla helger fram till jul.

Föregående
Nästa
 
Varumärket Baileys lanserar en pop up-bar,  Baileys Treatmas Bar,  i den inglasade vinterträdgården på Hallwylska i Stockholm. I samband med lanseringen av Baileys Treatmas Bar introduceras Baileys Chocolate Reindeer på den svenska marknaden, en chokladren ett kreativt alternativ att servera Baileys i.

Baren kommer att servera olika sorters Baileys  i Baileys Chocolate Reindeer alla helger fram till jul. De som köper desseren får själva dekorera den med polkakross, minimarshmallows, kolasås, pepperkakssmul, ätbart guldglitter och grädde.

Baileys Chocolate Reindeer är gjord av mjölkchoklad framtagen av chokladtillverkaren Lir Chocolate och är ihålig i mitten för att vara det perfekta kärlet att servera dryck i - Baileys Chocolate Reindeer lanserades på den engelska marknaden förra året.

- Det ska därför bli väldigt kul att nu även få presentera den i Sverige, säger Malin Midhed, nordisk PR-ansvarig på Diageo.

För att ytterligare uppmärksamma chokladrenen inne i restaurangen  har kreatören Elina Kantelinen Brandt skapat ett vinterlandskap med renar. 

 Hallwylska kommer även under denna tidsperiod att erbjuda besökarna ett traditionellt julbord fyllt med hemlagade delikatesser samt vegetariska och veganska alternativ.
Av: Annika  Rådlund