Anna Westerberg blir ny hotelldirektör för Yasuragi
21 Maj 2022

Anna Westerberg har gedigen erfarenhet av hotellbranschen både från London, Zurich och på anrika hotellet The Waldorf Hilton. Hon har också många år inom Nordic Choice Hotels bakom sig både på huvudkontoret samt på hotell och kommer senast från rollen som hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Tapetfabriken. Med en tidigare karriär som elitidrottare tar hon med sig en unik erfarenhet av mental träning och vikten av återhämtning.
– Behovet av att få lämna den digitala sfären är idag stor. Stillhet, ro och samklang med naturen är faktorer som saknas i mångas vardag. Jag ser fram emot att utveckla nya hälsotrender, gästerbjudandet och destinationen Yasuragi. Med starkt teamwork och vår unika position tar vi Yasuragi på en fortsatt resa in i framtiden, säger Anna Westerberg, hotelldirektör på Yasuragi.
På Yasuragi kommer Anna att vidareutveckla Hasseludden som en destination. Potentialen i området är enorm med sitt natur- och havsnära läge. Nordic Hotels & Resorts fortsätter att växla upp efter pandemin och har ambitiösa framtidsplaner för Yasuragi;
– Annas långa erfarenhet av att ha arbetat med starka varumärken, både nationellt och internationellt, är imponerande och hon har både insikt och det kommersiella driv som krävs för att utveckla en premium resort. Gäst- och medarbetarupplevelsen är fortsatt vår viktigaste prioritet och under Annas ledning kommer Yasuragi att gå mot nya höjder, säger Henrik Berghult, Chief Operating Officer för Nordic Hotels & Resorts.
Anna Westerberg tillträder sin tjänst under sommaren 2022.
21 Maj 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"