Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Anna Westerberg blir ny hotelldirektör för Yasuragi

 
Anna Westerberg blir ny hotelldirektör för YasuragiAnna Westerberg blir ny hotelldirektör för Yasuragi utanför Stockholm. Anna Westerberg tillträder som hotelldirektör för Yasuragi, Nordic Hotels & Resorts oas på Hasseludden utanför Stockholm. Hon har lång erfarenhet från både svenska och internationella hotell och får nu uppdraget att ta Yasuragi till nästa nivå genom att utveckla såväl destinationen som gästerbjudandet.

Anna Westerberg har gedigen erfarenhet av hotellbranschen både från London, Zurich och på anrika hotellet The Waldorf Hilton. Hon har också många år inom Nordic Choice Hotels bakom sig både på huvudkontoret samt på hotell och kommer senast från rollen som hotelldirektör för Clarion Collection Hotel Tapetfabriken. Med en tidigare karriär som elitidrottare tar hon med sig en unik erfarenhet av mental träning och vikten av återhämtning.

– Behovet av att få lämna den digitala sfären är idag stor. Stillhet, ro och samklang med naturen är faktorer som saknas i mångas vardag. Jag ser fram emot att utveckla nya hälsotrender, gästerbjudandet och destinationen Yasuragi. Med starkt teamwork och vår unika position tar vi Yasuragi på en fortsatt resa in i framtiden, säger Anna Westerberg, hotelldirektör på Yasuragi.

På Yasuragi kommer Anna att vidareutveckla Hasseludden som en destination. Potentialen i området är enorm med sitt natur- och havsnära läge. Nordic Hotels & Resorts fortsätter att växla upp efter pandemin och har ambitiösa framtidsplaner för Yasuragi;

– Annas långa erfarenhet av att ha arbetat med starka varumärken, både nationellt och internationellt, är imponerande och hon har både insikt och det kommersiella driv som krävs för att utveckla en premium resort. Gäst- och medarbetarupplevelsen är fortsatt vår viktigaste prioritet och under Annas ledning kommer Yasuragi att gå mot nya höjder, säger Henrik Berghult, Chief Operating Officer för Nordic Hotels & Resorts.

Anna Westerberg tillträder sin tjänst under sommaren 2022.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Nordic Hotels & Resorts