Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Yggdrasil Igloo Water Huts är en av finalisterna i Värmlands Turismpris

 
Yggdrasil Igloo Water Huts är en av finalisterna i Värmlands TurismprisAlma Löv Museum Of Unexp. Art, Mattila Natur- och kulturförening samt Yggdrasil Igloo Water Huts är årets finalister till Värmlands Turismpris. Med Värmlands Turismpris uppmärksammar Visit Värmland ett företag eller organisation som på ett betydelsefullt sätt bidragit till att stärka landskapets besöksnäring. Nu har juryn som består av Visit Värmlands styrelse utsett Finalisterna till årets turismpris.

Efter en nomineringsprocess där allmänheten deltagit via sociala medier har juryn, bestående av Visit Värmlands styrelse, nu utsett de tre finalisterna till Värmlands Turismpris 2022.

– Juryn har röstat fram finalisterna som alla gjort mycket gott och bidragit till att stärka den värmländska besöksnäringen. Bedömningen har gjorts efter tre olika kriterier. Företaget eller verksamheten ska bidra till en nytänkande och innovativ utveckling av besöksnäringen men det finns även ett hållbarhetskriterium och ett kunskapskriterium att uppfylla. Årets finalister är tre riktigt starka kandidater; Alma Löv Museum Of Unexp. Art, Mattila Natur- och kulturförening samt Yggdrasil Igloo Water Huts, säger Mia Landin vd på Visit Värmland.

Finalisterna presenteras i även i Visit Värmlands kanaler med ett röstningsförfarande, där alla kan vara med och utse årets vinnare i Värmlands Turismpris 2022.

Priset, förutom diplom och den stora äran är en check på 10.000 kronor som ska användas till utbildning eller något annat som vinnaren anser kan vara till hjälp till att utveckla sin verksamhet ytterligare. 

Vinnaren av Värmlands Turismpris 2022 presenteras senast 15 september och priset delas ut 17 november under Värmlands Besöksnäringsdagar 2022. Vinnaren av Värmlands Turismpris blir även Värmlands kandidat till Stora turismpriset 2022.

Huvudkriterium: Pristagaren bidrar till nytänkande och innovativ utveckling av besöksnäringen.
Hållbarhetskriterium: Pristagaren utvecklar metodiskt och målmedvetet en hållbar verksamhet.
Kunskapskriterium: Pristagaren utvecklar, sprider och delar nya färdigheter och kunskaper för att stärka besöksnäringen.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Visit Värmland

Taggar

Pris Hotell Nyheter