Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Veuve Clicquot lanserar champagnetruck

 
Veuve Clicquot lanserar champagnetruckVeuve Clicquot champagnetruck
Nu presenterar champagnehuset Vevuve Clicquot  sin champagnetruck, den gula trucken kommer att synas vid restauranger och går även att hyra både för privata fester och för företagsevent.  

N Veuve Clicquot Champagne Truck ska ut på turné runt om i landet på både restauranger, privata tillställningar och större företagsevenemang. Champagnetrucken är en modell av Citroën HY. Med trucken medföljer en chaufför som också serverar, cafébord, stolar och parasoll samt Veuve Clicquots champagnesorter som förvaras i truckens kyl.

- Det ligger helt rätt i tiden att lansera champagnetrucken nu. Vår förhoppning är att champagnetrucken blir ett omtalat inslag på sommarens fester och event, säger Jennifer Bonde, Brand Manager Veuve Clicquot Sverige.

Madame Clicquot var en föregångare av innovativa idéer som exempelvis the Riddling Table och skapandet av vintagechampagne, dock fanns inte bilar under hennes tid. Däremot Anne of Mortemart, hertiginna av Uzès och barnbarn till Madam Clicquot, var den första franska kvinnan som tog körkort i Frankrike. 1926 anordnade hertiginnan av Dzès den första biltävlingen för kvinnor och under 60-talet körde Veuve Clicquots agent i London en Minor Mini-Van med champagnehusets gula logga. The Yellow Label var också med i filmen the Yellow Rolls-Royce och 1968 vann Formel 1-vinnaren Graham Hill 100 flaskor Veuve Clicquot Brut för sin insats vid Brands Hatch Grand Prix.

Madame Clicquot var tidig med att exportera champagne över gränser trots barrikader. Det är en av anledningar till att Veuve Clicquot har funnits i Sverige sedan 1802, då de första 300 flaskorna fraktades hit.


Veuve Clicqout Champagne Truck går att boka privat samt för företag via info@spoilconcept.se. Pris efter förfrågan. 

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer