Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Världens första hotellsvit som är delad på mitten

 
  • Hotellsviten So Extra So Chic är helt enkelt är delad rakt av på mitten - ena halvan är överdådig och den andra minimalistisk.

    Hotellsviten So Extra So Chic är helt enkelt är delad rakt av på mitten - ena halvan är överdådig och den andra minimalistisk.

  • Den maximalistiska sidan av sviten...

    Den maximalistiska sidan av sviten...

  • ...och den minimalistiska.

    ...och den minimalistiska.

Föregående
Nästa
 
Hotels.com har nu presenterat världens första hotellsvit som är delad på mitten där ena hälften är super-maximalistisk och den andra ultra-minimalistisk. I sviten So Extra So Chic finns det en verklig anledning för gästerna att  slåss om vilken sida av sängen de ska sova.

Hotels.com har parat ihop Johnny Wujek, mannen bakom Katy Perrys och Mariah Careys ikoniska "so extra"-looks, med den minimalistiska "so chic"-fashionistan Kaitlyn Ham och tillsammans har de skapat denna unika svit på The Curtain i  omrdådet Shoreditch i London.
 
Här finns både djärva tropiska mönster och svala vita sängkläder. I Johnny Wujeks "So Extra"-sida av rummet finns guldornament, lampor med apfiguriner och en självlysande minibar inramade av tryckta mönster, färgglada mattor och tapeter.  I kontrast till detta står Kaitlyn Hams avskalade, stilrena, minimalistiska och monokroma "So Chic"-sida med en vit läderstol, måttanpassade teckningar, dekorplattor i dämpade toner och en ullfilt som avslutande detalj. 

 – Jag ville att min sida av rummet skulle kännas spännande och Extra men även bekväm och mysig. Det ger en känsla av överdrivna förväntningar med ett stänk av avspändhet. Stil handlar om att uttrycka sig själv, och jag har tydligen en hel del att uttrycka. Det gäller att sticka ut här i världen, förklarar Johnny Wujek.

 –Jag hämtade inspiration från 1900-talets mitt och skapade ett utrymme som känns öppet och lugnande. Alla delar valdes ut på grund av sin stil och funktionalitet, med fokus på kvaliteten. Utrymmet ska kännas modernt och ljust, men samtidigt ha en inbjudande värme som får en att känna sig hemma, säger Kaitlyn Ham.


Hotellsviten #SoExtraSoChic, som är exklusiv för Hotels.com,  går att boka från  fram till slutet av oktober.
Av: Annika Rådlund Källa: Hotels.com