Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ten Hotel blir en del av BWH Hotel Group

 
  • Ten Hotel blir nu en del av BW Signature Collection hotell.

    Ten Hotel blir nu en del av BW Signature Collection hotell.

  • Ten Hotel öppnade för ett år sedan i Upplands väsby utanför Stockholm.

    Ten Hotel öppnade för ett år sedan i Upplands väsby utanför Stockholm.

Föregående
Nästa
 
TEN HOTEL sitt första hotell i Upplands Väsby i våras. Nu blir de en del av BWH Hotel Group i varumärkesgruppen BW Signature Collection.

I april förra året öppnade TEN HOTEL i Upplands Väsby upp av grundarna Joakim Gip och Stefan Wahlén med fokus på träning, sport och hälsa för medvetna och aktiva resenärer. Med ett affärstänk sett ur ett konsumentperspektiv snarare än ett traditionellt hotellperspektiv har man skapat ett nytt koncept i hotellbranschen, där valet av rätt hotellpartner har varit viktigt.

- Vi är väldigt nöjda med att vi nu kommer att ingå i BWH Hotel Group. De hjälper oss att skapa större kännedom om vårt hotell samtidigt som vi kan erbjuda våra gäster ett värdefullt lojalitetsprogram med Best Western Rewards. Vi kommer fortsätta utveckla vår produkt Ten Hotel med fokus kring sport & hälsa drivet av vårt premiumgym och samarbeten med de bästa sportanläggningarna i vår närhet, säger Stefan Wahlén, medgrundare Ten Hotel.

Hotellkoncpetet bygger på en mix av digitaliserad och personlig service med hållbara material, hållbar design och miljövänlig teknik. På hotellet ryms 194 rum vilka har byggts som moduler i en fabrik i Kungsör för att sedan monteras på plats, en kostnadseffektiv byggteknik som gör att man kan hålla kostnaderna nere. Bakom produktionen står byggbolaget Junior Living i samarbete med Andreas Martin-Löf Arkitekter.

Rummen är utrustade med balkong, snabbt wifi, individuella klimatanläggningar samt sängar av hög kvalitet. Här finns även studios med mindre kök samt Connecting Office-rum om man vill ha ett eget kontor i anslutning till sovrummet.

För gästerna finns många möjligheter till träning under vistelsen. Hotellet erbjuder ett stort, toppmodernt gym med bastu och intill hotellet ligger ett av Stockholms största padelcenter. I närområdet finns även en upplyst löparslinga samt flera golf-och tennisbano

Visionen är att etablera Ten Hotel som en hotellkedja med 10 hotell i närhet till storstad, infrastruktur samt kommunikation.
Av: Annika Rådlund