Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tävling: Vinn boken Passion Works

 
Tävling: Vinn boken Passion WorksPassion works : känslor, ansvar, dopamin och jävlar anamma Passion works, som vänder sig till kvinnor och män i arbetslivet, företagsledare och privat. Författaren LInda Hammarstrand är  välkänd inom hotellbranschen, då hon arbetade många år inom Nordic Choice som Passion Director och innan dess inom Stena Line. 

Linda Hammarstrand, nominerad till Årets talare 2018, är en av Sveriges mest anlitade föreläsare. Med en fullbokad kalender och en egen podcast som toppar listorna, debuterar Linda med boken – Passion works
I Passion works delar Linda med sig av sina erfarenheter om hur man bygger en modern och effektiv företagskultur. Hur man arbetar tillsammans – inte bara samtidigt. Men hon glömmer inte den enskilda människans perspektiv. Alla vill ha mer passion, i arbetet och i livet. 

Hon menar att det här är hennes önskebok.- Jag har skrivit från hjärtat direkt till alla som vill ha mer passion i sitt liv utvecklas privat och professionellt och jag har inte sparat på något. Här är det full fart från första sidan. Om viktiga saker, på mitt sätt.   


För att tävla om ett ex av boken gör så här:
Vilket förlag har gett ut boken? Maila svaret oc en kort motivering varför du vill vinna boken till: [email protected]  
Skriv Tävling Passion Works i kommentarsfältet och ange ditt namn och adress i mailet. Tävlingen pågår till 14/10-2019 och vinnaren kommer att meddelas via mail.

Lycka till!
Fakta om boken:  

Passion works lanserades under oktober, cirkapriset ligger på 249-300 kr. 
224 sidor, 140 x 190 mm, fyrfärg, grafisk form: Carina Lindström, foto: Karl Nordlund och Alana Da Silva. 


Taggar

Tävling Nyheter