Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tareq Taylor lanserar köksredskap

 
  • I Tareq Taylors köksserie finns bland annat kastruller, stekpannor, skärbräden och bakformar.

    I Tareq Taylors köksserie finns bland annat kastruller, stekpannor, skärbräden och bakformar.

  • Tareq Taylors dotter, Ellen, har gett namn åt en serie i kollektionen som innehåller ett antal kastruller med sandwhichbotten, en aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål, där det yttre lagret är magnetiskt

    Tareq Taylors dotter, Ellen, har gett namn åt en serie i kollektionen som innehåller ett antal kastruller med sandwhichbotten, en aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål, där det yttre lagret är magnetiskt

Föregående
Nästa
 
Kocken Tareq Taylor lanserar tillsammans med F&H Group en helt ny kollektion köksredskap med återvinning, miljö och kvalitet i fokus. Kollektionen består av allt från mat- och bakredskap till kvarnset och skärbrädor.

Vid utvecklingen av produkterna var det viktigt för Tareq Taylor att fokusera på återvinning, miljö och kvalitet, som är de tre kärnområderna för samtliga produkter.

– För mig är det viktigt att matlagning ska vara roligt och enkelt, med ett gott slutresultat. Så att tillsammans med F&H Group ha tagit fram köksredskap av bra kvalitet i återvunna och hållbara material känns fantastiskt roligt. Jag hoppas att alla ska kunna hitta sin favorit i den breda kollektionen av köksredskap.

King Edward-serien har fått sitt namn efter den mångsidiga potatissorten King Edward, som i likhet med grytorna, kastrullerna och stekpannorna i serien kan användas till det mesta. Produkterna är tillverkade av rostfritt stål med aluminiumkärna och har silikon på handtag och grepp. Stekpannorna och kastrullen i serien har en tvåskikts keramisk beläggning med non-stick-funktion. Den stilrena looken är framtagen av den danska designern Mads Odgård.

Tareq Taylors dotter, Ellen, har gett namn åt en serie i kollektionen som innehåller ett antal kastruller med sandwhichbotten, det vill säga en aluminiumkärna omgiven av rostfritt stål, där det yttre lagret är magnetiskt. Användningen av rena råvaror utan beläggning gör kastrullerna 100 procent återvinningsbara. 

Produkterna kommer att finnas tillgängliga från och med augusti 2022 på bland annat Cervera, Electrolux Home, Järnia, NK, Royal Design och Åhléns.


Av: Annika Rådlund Foto: F&H Group