Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tareq Taylor lanserar ett nytt vin

 
  • -För mig var det viktigt att ta fram ett vin som går att avnjuta som aperitif men som även går att matcha väl till mat, säger Tareq Taylor.

    -För mig var det viktigt att ta fram ett vin som går att avnjuta som aperitif men som även går att matcha väl till mat, säger Tareq Taylor.

Föregående
Nästa
 
Tareq Taylor har i och med sina många år som kock, utvecklat en fallenhet för viner och smaksäkra kombinationer av mat och dryck. Detta har resulterat i en serie egna viner speciellt framtagna av Tareq. Detta är hans första röda lansering.

Tidigare har Tareq Taylor lanserat Tareq Riesling och Tareq Crémant de Loire Brut. Nu får det krispiga vita vinet och den sprudlande crémanten sällskap av en Pinot Noir från Frankrike.

Tareq vill skapa viner av hög kvalitet och kunna erbjuda ett varierat utbud. Därmed föll nästa steg i arbetet naturligt och nu lanserar han ett rött vin.

- Pinot Noir är en av mina favoritdruvor och därför känns det extra kul att lansera min egna Pinot Noir Cuvée 1.3.6.. För mig var det viktigt att ta fram ett vin som går att avnjuta som aperitif men som även går att matcha väl till mat, där en Pinot Noir passar bra till både kött, fisk och vegetariska rätter, säger Tareq Taylor.

Vinet beskrivs som fruktig med lätt kryddig doft. Smak av röda bär, färska örter, vitpeppar, choklad och välbalanserade toner av ek. Druva: 100% Pinot Noir.Taggar

Vin Produktnyheter