Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Spritmuseum arrangerar bubbelmässa

 
Spritmuseum arrangerar bubbelmässaTemat för bubbelmässan på Spritmuseum är hantverksdryck, kvalitet och mångfald. Lördagen den 6 maj arrangerar Spritmuseum en bubbelmässa. Under mässan håller bland annat dryckesprofilen Eva Karlsson ett föredrag om bubblor och det kommer finnas importörer på plats och arrangeras provningar.


Förutom bland annat dryckesutställningar och visningar så arrangerar Spritmuseum även mässor. Lördagen den 6 maj bjuder Spritmuseum på Djurgården i Stockholm in till bubbelmässa. Bubblande trender och nyheter kommer att presenteras.

På bubbelmässan kommer det att finnas möjlighet att provsmaka bland annat Metodo Classico, Crémant, engelska bubblor och trendig Pet Nat. Dessutom ett 100 % skandinaviskt mousserande vin gjort på äpple eller rabarber från danska AndersenWinery.

Temat för mässan är hantverksdryck, kvalitet och mångfald. På mässan kan du också träffa det svenska paret Bonnebox som har med sig bland annat sin Leksand Champagne. Fler importörer som kommer finnas på plats är La Becaria Wines, Quaffable Wines, Wine with us, Champagne Voyage med flera.
Om Spritmuseum
Spritmuseum är ett museum, konsthall, provningsrum och mötesplats där det även finns bar, restaurang, uteservering och butik.
Plats: Djurgården i Stockholm