Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Elite Hotels bygger ännu ett Vana Spa

 
Elite Hotels bygger ännu ett Vana SpaPå Elite Hotel Brage i Borlänge byggs just nu ett Vana Spa. I juni 2023 öppnas dörrarna till ännu ett Vana Spa – Elite Hotels of Swedens eget koncept ritat av arkitekten Per Öberg. 

Vana Spa Borlänge byggs just nu på Elite Hotel Brage, och utöver tre pooler, ångbastu och spabehandlingar kommer Vana Spa Borlänge erbjuda en mängd lekfulla anpassningar, helt skräddarsydda för de yngre gästerna. 
 
–Traditionellt sett är ett spabesök designat för en vuxen publik, men för Vana Spa Borlänge har vi velat inkludera gäster i alla åldrar. Att skapa minnesvärda vistelser för stora som små är något vi brinner för och vi har därför gjort en hel del anpassningar inför öppningen av vårt nya spa. Bland annat kommer vi att erbjuda utökade öppettider för barn, barnanpassade behandlingar, badleksaker och en spameny med en mängd godsaker för våra yngre gäster att njuta av”, berättar Silvester Mujkic, hotelldirektör för Elite Hotel Brage.

Det 550 kvadratmeter stora spat kommer att rymma tre pooler varav två kallbad, ångbastu, lounge och behandlingsrum, och erbjuda en generös spameny med mat och dryck. Spat kommer att hålla öppet alla dagar mellan 07:00-22:00 för en lyxig och guldkantad upplevelse med ett rikt behandlingsutbud.

Unikt för Vana Spa Borlänge är de generösa öppettiderna för de yngre gästerna, som annars ofta bara får ytterst begränsat tillträde. Mellan 10:00-18:00 välkomnas barnen till en anpassad spaupplevelse. Spamenyn utökas med en mängd goda rätter, drycker och snacks. På behandlingsmenyn adderas ett urval av kortare behandlingar anpassade för barn, och den klassiska morgonrocken byts ut mot en mysig badponcho att svepa om sig efter badet. Självklart finns badringar, armpuffar och badleksaker att tillgå.

–Redan vid öppningen av hotellet för tre år sedan var vår ambition att vara en engagerad och långsiktig partner, både till Borlänge som stad och till Dalarna i stort. Att vi nu lanserar ännu ett Vana Spa, och denna gång i Borlänge, känns därför extra roligt. Att ha ett fint boende, gastronomiska upplevelser och ett fantastiskt spa under ett och samma tak tror vi kommer bidra till ännu en besöksanledning för såväl hotellet som för Borlänge, säger David Halldén, VD och koncernchef på Elite Hotels of Sweden.

I samband med öppningen av Vana Spa i juni 2023 lanseras ytterligare en nyhet vägg i vägg med spat – nämligen Brage Fitness Club. Det rör sig om ett helt nytt gym, sobert designat med plats för både en styrke- och konditionsdel att nyttja för såväl spabesökare som hotellgäster.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Elite Hotels