Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tanum Strand satsar på Halloweenfirande

 
Tanum Strand satsar på HalloweenfirandeTanumStrand satsar på Halloweenfirande under oktoberlovet. TanumStrand, som är ett av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar,  kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter. Där storsatsas det på Halloween för både stora och små.

- De senaste åren har vi satsat mycket på Halloween under höstlovet och märker tydligt att det är en tradition som är här för att stanna. I år kommer vi att bjuda på ovanligt mycket kusligheter för alla åldrar, berättar Niklas Nordholm, aktivitetskoordinator på TanumStrand.

I början av höstlovsveckan mjukstartar man med blandade aktiviteter för hela familjen och sedan maxar hotellet på med läskigheter under torsdagen och fredagen.
- Då blir det bland annat spökvandring för de minsta och lite läskigare skräckvandring senare under kvällen. Under Halloween gästas vi av spöken och gastar från Circus Titan. Det erbjuds även rys-bastu med kallt dopp ute på bryggan, zombierace, nattduell, spökfilm och läskigheter i vår sjöbod, säger Niklas.

För gäster som inte är så förtjusta i skräck finns det gott om andra aktiviteter att ta del av under hela veckan.
- Vi fortsätter vår satsning på aktiv avkoppling för hela familjen. Till exempel kan man prova på SUP-yoga, bada i vårt fina familjebad, testa hinderbanan i ActionZone och prova på Taido. Det finns alla möjligheter.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: TanumStrand