Tanum Strand satsar på Halloweenfirande
23 Okt 2019
- De senaste åren har vi satsat mycket på Halloween under höstlovet och märker tydligt att det är en tradition som är här för att stanna. I år kommer vi att bjuda på ovanligt mycket kusligheter för alla åldrar, berättar Niklas Nordholm, aktivitetskoordinator på TanumStrand.
I början av höstlovsveckan mjukstartar man med blandade aktiviteter för hela familjen och sedan maxar hotellet på med läskigheter under torsdagen och fredagen.
- Då blir det bland annat spökvandring för de minsta och lite läskigare skräckvandring senare under kvällen. Under Halloween gästas vi av spöken och gastar från Circus Titan. Det erbjuds även rys-bastu med kallt dopp ute på bryggan, zombierace, nattduell, spökfilm och läskigheter i vår sjöbod, säger Niklas.
För gäster som inte är så förtjusta i skräck finns det gott om andra aktiviteter att ta del av under hela veckan.
- Vi fortsätter vår satsning på aktiv avkoppling för hela familjen. Till exempel kan man prova på SUP-yoga, bada i vårt fina familjebad, testa hinderbanan i ActionZone och prova på Taido. Det finns alla möjligheter.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: TanumStrand
23 Okt 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok