Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Subway inleder samarbete med The Vegetarian Butcher

 
Subway inleder samarbete med The Vegetarian ButcherNu lanseras den nya veganska Teriyaki Steak Sub under Veganuari 2023  Subway har nu lanserat en växtbaserad Teriyaki Steak Sub. Den nya suben innehåller utsökta bitar av veganskt kött från The Vegetarian Butcher och kommer finnas tillgänglig på Subway från den 4 januari 2023 till den 14 februari 2023.

Det nya veganska alternativet är det senaste tillskottet på Subways meny och är en del av ett nytt långsiktigt samarbete med The Vegetarian Butcher på den svenska marknaden. Lanseringen uppmärksammar den växande trenden med att fler och fler kunder önskar att ersätta animaliskt kött mot ett gott växtbaserat alternativ, speciellt under Veganuari.

Subway menar att sedan starten 2014 har trenden med Veganuari fortsatt att växa och vill därför uppmuntrar fler att prova på en vegansk livsstil. De menar också att under början av ett nytt år är fler betydligt mer medvetna om vad de äter, och många väljer därför att äta mat som har en positiv inverkan på både hälsan och vår planet. Under Veganuary i fjol inspirerade Subway över 620 000 människor att prova deras veganska alternativ – med deltagare från över 220 länder.


- På Subway har våra gäster alltid ett stort urval av goda alternativ. Vi är väldigt nöjda över att kunna erbjuda vår nya limited edition växtbaserade Teriyaki Steak Sub och samtidigt välkomna vår populära köttbaserade Steak and Cheese tillbaka. Båda varianterna är marinerade i en grymt god Teriyaki-glaze, toppas med smält ost och det konsumenten önskar från vårt stora utbud av färska grönsaker. Tillsammans med vår partner The Vegetarian Butcher är vi övertygade om att ett växtbaserat val inte ska behöva kompromissa på vare sig smak eller njutning, säger Elina Jollman, Marketing Manager på Subway Sverige .

Källa och foto: Subway