Subway inleder samarbete med The Vegetarian Butcher
13 Jan 2023

Det nya veganska alternativet är det senaste tillskottet på Subways meny och är en del av ett nytt långsiktigt samarbete med The Vegetarian Butcher på den svenska marknaden. Lanseringen uppmärksammar den växande trenden med att fler och fler kunder önskar att ersätta animaliskt kött mot ett gott växtbaserat alternativ, speciellt under Veganuari.
Subway menar att sedan starten 2014 har trenden med Veganuari fortsatt att växa och vill därför uppmuntrar fler att prova på en vegansk livsstil. De menar också att under början av ett nytt år är fler betydligt mer medvetna om vad de äter, och många väljer därför att äta mat som har en positiv inverkan på både hälsan och vår planet. Under Veganuary i fjol inspirerade Subway över 620 000 människor att prova deras veganska alternativ – med deltagare från över 220 länder.
- På Subway har våra gäster alltid ett stort urval av goda alternativ. Vi är väldigt nöjda över att kunna erbjuda vår nya limited edition växtbaserade Teriyaki Steak Sub och samtidigt välkomna vår populära köttbaserade Steak and Cheese tillbaka. Båda varianterna är marinerade i en grymt god Teriyaki-glaze, toppas med smält ost och det konsumenten önskar från vårt stora utbud av färska grönsaker. Tillsammans med vår partner The Vegetarian Butcher är vi övertygade om att ett växtbaserat val inte ska behöva kompromissa på vare sig smak eller njutning, säger Elina Jollman, Marketing Manager på Subway Sverige .
Källa och foto: Subway
13 Jan 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Clarion Hotel Post firar med en sommarmarknad
"Det här kommer bli ett riktigt härligt party med det allra bästa vi har att bjuda på"
-
Konkurser inom hotell och restaurang ökar
"Vi ser ännu inget ljus i mörkret för svenska företag"
-
Gothia Towers firar 100-årig mötesplats
Nu besöker 2 miljoner människor Svenska Mässan Gothia Towers varje år
-
Recept: Pastasallad puttanesca med örtostcrème
Matig pastasallad med somriga smaker
-
Humlan har förvandlats till en blomstrande taqueria
Kocken Tal Borenshtein står bakom matkonceptet
-
Första uttagningen till Årets kock 2023 är klar
Dessa kockar går vidare i tävlingen:
-
Stockholms Bryggeridag arrangeras 27 maj
Stockholms Bryggeridag är en ny mässa med öl från hantverksbryggerier