Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Lakrids by Bülow lanserar ny vinterkollektion

 
Lakrids by Bülow lanserar ny vinterkollektionLakrids by Bülows Winter- kollektion. Lakrids by Bülow lanserar nu sin vinterkollektion med lakrits. Smaken Frozen lanseras tillsammans med återkommande favoriter  - och den populära julkalendern med gourmetlakrits.


Lakrids by Bülows nya Winter-kollektionen innehåller bland annat den nya smaken Frozen -crispy mint  sant de återkommande smakerna Classic Salty caramel, Christmas butter cookie,  och Golden rasberry som är täckt med rött hallonpulver.

– Frozen är en populär smakkombination av mint och mjölkchoklad som har testats i flera omgångar och på olika sätt för det perfekta resultatet. Vi har lagt till uppfriskande pepparmynta, som perfektbalanserar och motverkar tonerna av mjölkchokladen och den söta lakritskärnan. Frozen är dekorerad med ett krispigt vitt sockerskal med ett fruset-liknande yttre som påminner om krispig nyfallen snö, säger Francisca Listov-Saabye, produktutvecklingschef på Lakrids by Bülow.

Som alltid har Lakrids by Bülow - kollektion sällskap av den traditionella adventskalendern. Som något helt nytt hittar du i år en extra överraskning bakom varje lucka. Det gömmer sig spännande historier och fakta som kan nås via en QR-kod. Dessutom är åretsjulkalender tillverkad av hållbara material.

– Vi hoppas att årets julkalender ska väcka tillbaka vinterminnen med snöiga landskap, mysiga stunder och en magisk julafton. Vi älskar att vara på resan under de 24 dagarna framtill jul och sätta lite extra julstämning till våra kunders december, säger Francisca Listov Saabye.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Lakrids by Bülow