Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Steam Hotel öppnar nytt boutique hotell

 
Steam Hotel öppnar nytt boutique hotellGeneral Manager på Turbine Hotel My Öhrn och Felix Fuchs, VD på Steam Hotel. Sen starten av destinations- och resorthotellet Steam Hotel har beläggningen legat på över 90% på helår och man har lyckats behålla första platsen på Tripadvisor i Västerås sen premiären för drygt två år sedan. Nu tas nästa steg när man öppnar upp ett eget boutique-business-hotell. Med specialdesignade karaokerum och egen exklusiv biograf.

Turbine Hotel blir namnet och man fyller det med 40 unika rum. Och förutom karaokerummen och den egna biografen så blir det gitarrer på room service menyn och nya spännande lösningar för både business och den privata gästen.

- Turbine Hotel har vi längtat efter att få berätta om! Våra fantastiska medarbetare här på Steam har på kort tid skapat en väldigt speciell och nära upplevelse trots vår storlek. Tack vare det vill vi nu skapa något nytt, mindre och som levererar något alldeles extra för business- och affärsgästerna. My Öhrn, som varit med sen lanseringen av Steam, och som nu blir Turbines hotellchef, har fria händer att göra något som Sverige och världen blir nyfikna på, berättar Felix Fuchs VD på Steam Hotel.

För ESS Group som står bakom Steam Hotel så blir Turbine den 10:e hotelldestinationen. Tidigare i år blev det klart att Marienlyst i Danmark ingår i familjen. Och till jul kör Fýri Resort i Hemsedal sin grand opening. Ellery Beach House öppnar nästa år ute på Lidingö utanför Stockholm.

Turbine blir ett hotell i hotellet och ligger lite avskilt, neonskylten hjälper dig att hitta rätt men berättar också att Turbine är något helt annat än Steam Hotel.

Här kommer grupper och företag kunna hyra hela hotellet med alla 40 rum, biografen och karaoke-upplevelsen. Det planeras redan för karaoke-battles, open mics, gitarr tutorials och filmvisningar, gärna tillsammans med en Jack&Coke. På helgerna blir Turbine en perfekt get-away för par och kompisgäng som letar efter något annat än ett hotellrum.

- Jag var med och startade upp Steam Hotel och att gänget nu ger mig chansen att skapa Turbine med alla dess egenheter, detaljer och rockiga businesscharm gör mig så stolt och taggad! Jag brinner så starkt för att få visa våra gäster vad vi nu skapar. När de kommer hit första gången så ska de inte vilja checka ut. Och när de kommer hit nästa gång så blir det på en helg utan businessdräkten eller kavaj! Lägre betyg än så finns inte på min karta”, berättar My Öhrn, Hotel Manager på Turbine Hotel.

Turbine Hotel öppnar den 2 december. Av: Annika Rådlund Källa och foto: ESS Group

Taggar

Hotell Nyheter