Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Spöklika Halloweenhotel

 
 • Conacul Ambient Foto: Hotels.com och Bran Castle Foto: bran-castle.com

  Conacul Ambient Foto: Hotels.com och Bran Castle Foto: bran-castle.com

 • The Emily Morgan

  The Emily Morgan

 • Hotel Les Bouyéres

  Hotel Les Bouyéres

 • Jagdschloss Kranichstein

  Jagdschloss Kranichstein

Föregående
Nästa
 
Oktober är utan tvekan spänningssökares favoritmånad och för de gäster som vill lära sig mer om Drakula eller kanske uppleva något övernaturligt så går det att få sitt lystmäte på hotell runtom i världen. Hotels.com har samlat de läskigaste destinationerna.


Rumänien i Draculas fotspår 
 Draculas skräckinjagande hem finns på Bran Castle. Där går det att gå i samma fotsteg som en av världens mest omskrivna personer. I de snötäckta bergen, endast är några kilometer från slottet Bran, ligger det 5-stjärniga hotellet Conacul Ambient  som erbjuder en visuellt attraktiv vy med en möjlighet att dyka ned i legenden om greve Dracula.Halloween Burg Festival på Frankensteins slott i Tyskland  
Frankensteins slott är en idealisk destination för de ultimata risktagarna. Redan tre veckor innan Halloween börjar förberedelserna i fästningen och staden Darmstadt genom att ge liv till Halloween Burg Festival. Slottet förvandlas till en scen för en mängd uppträdanden där gäster blir engagerade att vara med i ett antal uppslukande upplevelser.
I hjärtat av Darmstad ligger det 4-stjärniga hotellet Jagdschloss Kranichstein  som erbjuder möjligheten att delta i Halloweenfestligheterna, samtidigt som gästerna kan utjämna sitt festande med hotellets ansedda gym-center.Bretonlegender i hjärtat av Brocéliandeskogen i Frankrike
Brocéliandeskogen är hem för många Celtic legender och därför också en ideal plats för de som vill fira Halloween. Här går det att gå under träd där troll, drakar, häxor och monster väntar, ett Halloweenfirande som verkligen är ’made in France’.
Hotel Les Bouyéres erbjuder en typisk fransk miljö med stort fokus på bekvämlighet och har betygsatts 10/10 av dess nöjda gäster. Här kan de lyssna på spökhistorier vid den öppna elden eller utforska den mystiska Borcéliandeskogen.

 
Gammalt sjukhus i Texas USA
 The Emily Morgan  öppnades först som ett sjukhus med ett eget bårhus och psykiatriska avdelning. Gäster som är modiga nog att tillbringa en natt kan få uppleva både det ena och det andra. En del har påstått sig uppleva oförklarliga ljud, uppenbarelser eller känslan av att bli berörd av en kall hand. 
 

Av: Annika Rådlund Källa: Hotels.com

 

 

Taggar

Halloween Hotell