SHOT från Herrljunga Musteri
27 Jan 2019
Shoten finns i två smaker, Ingefära & Citron samt Rödbeta & Chili. Den nya produkten har kallpressade råvaror som bas. Med kallpressning bibehålls frukten och grönsakernas vitaminer och mineraler. Shotsen är utan tillsatt socker och innehåller inget koncentrat. Drycken pastöriseras sedan för att få en något längre hållbarhet, vilket bidrar till att shoten kan stå i kyl i upp till två veckor.
Herrljunga Cider AB är ett svenskt familjeföretag som drivs i fjärde generationen. Företaget grundades 1911 i Herrljunga där produktion och kontor är än idag. Produktsortimentet består av cider, äppelmust, glögg, saft och vatten från egen källa. Anläggningen är kvalitetscertifierad enligt BRC samt uppfyller kraven för KRAV-märkning.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Herrljunga cider
27 Jan 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok