SHOT från Herrljunga Musteri
27 Jan 2019

Shoten finns i två smaker, Ingefära & Citron samt Rödbeta & Chili. Den nya produkten har kallpressade råvaror som bas. Med kallpressning bibehålls frukten och grönsakernas vitaminer och mineraler. Shotsen är utan tillsatt socker och innehåller inget koncentrat. Drycken pastöriseras sedan för att få en något längre hållbarhet, vilket bidrar till att shoten kan stå i kyl i upp till två veckor.
Herrljunga Cider AB är ett svenskt familjeföretag som drivs i fjärde generationen. Företaget grundades 1911 i Herrljunga där produktion och kontor är än idag. Produktsortimentet består av cider, äppelmust, glögg, saft och vatten från egen källa. Anläggningen är kvalitetscertifierad enligt BRC samt uppfyller kraven för KRAV-märkning.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Herrljunga cider
27 Jan 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Clarion Hotel lanserar session rooms för Clubhouse
"Det ligger helt i linje med vad vi önskar erbjuda våra gäster i framtiden"
-
140 restauranger har anslutit sig till &Repeats pantsystem
"Målet är att alla som använder engångsförpackningar ska ansluta till systemet"
-
Fördubbling av konkurser inom hotell- och restaurangbranschen
"Flera drabbade branscher kommer att få ett lyft när vaccineringarna tar fart"
-
Ytterligare åtgärder för begränsad smittspridning
Endast en person vid varje bord på serveringsställen i gallerior
-
Recept: Moranisse shot
Shot med blåbärssoppa i vasaloppstider
-
Nytt besked om begränsade öppettider för serveringsställen
Gäller från och med 1 mars
-
Nytt initiativ för att inspirera kvinnor att delta i gastronomiska tävlingar
Intresserade kommer att coachas av rutinerade tävlingskockar