Risentas fröknäcke med grönkål - grönt och glutenfritt
22 Apr 2017
Allt fler intresserar sig för glutenfri bakning och letar efter enkla lösningar för att baka gott och glutenfritt. Risentas Fröknäcke med grönkål är en färdigblandad glutenfri brödmix som gör det snabbt och enkelt att baka ett gott fröknäcke. Det enda som behöver tillsättas är vatten och olja. Resultatet? Ett tunt krispigt knäckebröd med härlig smak av grönkål.
Risentas Fröknäcke med grönkål innehåller 50% fröer och kärnor och glutenfritt majsmjöl, rårismjöl och bovetemjöl. Smaksättningen består av torkad grönkål, lök och tomat.
En förpackning ger två plåtar knäckebröd.
www.risenta.se
Av: Annika Rådlund
22 Apr 2017
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok