Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Richard Lindh är ny marknadschef på Grand Hôtel

 
Richard Lindh är ny marknadschef på Grand HôtelGrand Hôtel har rekryterat Richard Lindh. Grand Hôtel Stockholm har rekryterat Richard Lindh som ny PR- & Marknadschef. Richard har lång erfarenhet inom PR och marknadsföring och kommer närmast från rollen som Head of Creators på influencerbyrån We are Cube.

I rollen som PR- och Marknadschef kommer Richard Lindh att ansvara för Grand Hôtels övergripande kommunikation och marknadsföring. I uppdraget ingår även kommunikations- och marknadsarbete för Grand Group som inkluderar Lydmar, The Sparrow Hotel, Mathias Dahlgrens restauranger samt hotellens övriga barer, restauranger och spa.

- Vi är jätteglada över rekryteringen av Richard Lindh. Han kommer till oss med en gedigen erfarenhet inom PR och marknadsföring, samtidigt som han har en spännande spetskompetens inom influencer marketing. Den kunskapen i kombination med hans erfarenhet av att arbete lokalt, nationellt och internationellt är något som kommer att utveckla oss i vår kommunikation, säger Pia Djupmark, vd Grand Hôtel Stockholm.

Richard Lindh tillträdde sin tjänst som PR- och Marknadschef den 25 augusti.

- Det känns helt fantastiskt att ha påbörjat min anställning på Grand Hôtel och att få arbeta med alla dessa starka varumärken som tillsammans skapar en femstjärnig destination i världsklass, säger Richard.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Grand Hôtel 
Foto fasad: Magnus Mårding /Grand Hôtel