Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Quality hotel installerar fotoautomater till gästerna

 
Quality hotel installerar fotoautomater till gästernaQuality Hotel kommer att ha fotoautomater på både sina svenska och norska hotell.  Quality Hotel lanserar nu fotoautomater, som kallas Fun photo,  på hotellen.
–Detta kommer att skapa mycket nöje och minnesvärda ögonblick till alla hotellens gäster, säger Christofer Båge som är affärsområdeschef i Speed International.


Fotoautomaterna kommer i framtiden att lanseras på både svenska och norska Quality hotel. Först ut var Quality Hotel Friends i Sverige, som denna vecka fick testa det nya konceptet, till stor glädje för både gäster och personal.

- På Quality hotel arbetar vi varje dag för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster och har “Meeting that matters" som en hörnsten i allt vi gör! De nya fotoautomaterna kommer verkligen att hjälpa till att ge en boost till just detta, säger Susanna Ståhl, Director of Operation på Quality Hotel.

Det här menar man ska ge möjlighet att bevara alla minnesvärda upplevelser från olika möten på ett helt nytt sätt.

Speed International, som har levererat fotoautomater till hela Norden i över 60 år, är välkända för sina automatiserade ID-foton. I våras lanserade företaget Fun Photo, som är ett enklare format anpassat för familjer, ungdomar och människor på språng. Det är dessa som kommer att placeras på hotellen för gästerna ska kunna föreviga sig på bild i automaterna. 

- Vi är mycket glada över samarbetet med Quality Hotel. Detta är vårt första samarbete där Fun Photo är i fokus. Detta kommer att skapa mycket nöje och minnesvärda ögonblick till alla hotellens gäster. Vi ser även detta som ett första steg i ett djupare samarbete där vi lyssnar på vad hotellens gäster efterfrågar för att föreviga glädjefulla ögonblick från sitt besök, säger Christofer Båge.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Quality Hotel