Nya glampingsatsningen ”Wild Lodge” nästan fulbokade innan premiären
21 Jun 2021
Bygget har varit i full gång hela försommaren och de tio nya tältstugorna med kök, allrum och sovrum har tagit from på höjden i Skånes landskapsdjur, kronhjortarnas, hägn. Stugorna kommer att ge plats till ytterligare 50 övernattande gäster inne i parken. Sedan tidigare finns även tältbyn Camp Oak med övernattning i stora familjetält. Förra året sålde övernattningarna i tälten slut och därför utökar parken med möjlighet för ytterligare gäster att ta del av unika upplevelser i naturen.
- Den stora efterfrågan bekräftar trenden med hemester och naturnära upplevelser som vi har sett. Förra sommaren såldes övernattningarna helt slut i de tält vi har i Camp Oak och intresset för de nya tältstugorna är stort och bokningar kommer från hela landet. Vissa dagar har vi till och med väntelistor. Att sova omringad av kronhjortar och med möjlighet att höra vargarna yla på nätterna är en sommarupplevelse helt rätt i tiden och som många vill uppleva, säger Glenn André Viste Bøe, VD på Skånes Djurpark.
Bakom tältdukarna i nya Wild Lodge finns 38 kvadratmeter med kök, allrum, badrum och två sovrum. De främsta tälten har utsikt över kronhjortshägnet och hjortarna kan komma ända inpå husknuten. På morgonen får gästerna möjlighet att både njuta av egen frukost och mata hjortarna med deras favoritmat.
- Det är en unik hemester och det märks på det stora intresset för att boka färdiga övernattningspaket med mat, upplevelser och boende. Nu öppnas Sverige upp igen och vi ser fram emot att även välkomna gäster från Danmark och andra grannländer. Många har fått upp ögonen för Sveriges och Skånes många smultronställen, säger Glenn André Viste Bøe.Att bo i Wild Lodge är ett tvådagarsäventyr där det ingår två dagar i parken, övernattning i tältstuga med frukost, kvällsmat och en mängd unika djurupplevelser.
21 Jun 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"