Potato Bun nu som korvbröd
3 Maj 2020
2018 lanserade Korvbrödsbagarn Potato burger bun mot svenska restauranger som serverar trendiga hamburgare i amerikansk stil. Produkten blev snabbt en stor succé och lanserades därför även mot dagligvaruhandeln våren 2019. Nu står korvbrödets Potato hot dog bun på tur.
– ”Korv med bröd” är en svensk klassiker som aldrig går ur tiden och efter de senaste årens streetfood- och hantverkstrend är rätten mer inne än någonsin. Potato hot dog buns mjuka textur och neutrala smak framhäver och lyfter innehållet till nya höjder, säger Eva Strömbom, marknadsdirektör, Lantmännen Unibake.
Korvbröden passar till mer än korv; de är utmärkta att fylla med röror, kyckling, fisk eller skaldjur. Likt resterande sortiment från Korvbrödsbagarn är Potato hot dog bun mjölkfria och bakas enbart med växtbaserade ingredienser i Korvbrödsbagarns bageri i Örebro. De är fria från konserveringsmedel, konsistensen är lätt och luftig, saftigheten kommer från potatis som binder vätskan och bevarar fukten längre.
Källa: Korvbrödsbagaren
3 Maj 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Stockholm Beer & Whisky Festival är igång
"Rekordnärvaro från USA på årets mässa"
-
Stureplansgruppen har öppnat ny italiensk restaurang vid T-centralen
“Vi är inte här för att krångla till det, du får mycket krog för pengarna”
-
Drinkrecept: Kärleksdrink med Kärleksgin
Årets pridedrink med gin framtagen av Tevsjö destilleri
-
Björn Frantzén och Orrefors lanserar en ny glasserie
"Den nya produktserien understryker vikten av samarbete mellan specialiserade hantverk som både kompletterar varandra och delar vision"
-
Wolt utökar till fler Stockholmsområden
Från och med onsdag kommer det finnas fler restauranger och butiker på plattformen.
-
A Chau Lien utsett till årets leverantör
Vi är jättestolta över att få den här utmärkelsen!
-
Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar salladsbar på NK
"Det blir mycket grönt på restaurangen, både vad gäller meny och inredning"