Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ancon lanserar en ny app för restaurangbeställningar

 
Ancon lanserar en ny app för restaurangbeställningarAncon order - en ny app för restauranger. Ancon lanserar en ny applösning för restaurangbranschen. Via appen Ancon Order kan restaurangens gäster beställa både avhämtning, utkörning så väl som bar och bordsbeställning.

 Alla beställningar är integrerade till fintechbolaget Ancons nuvarande kassasystem.

 – Vi har arbetat med att lägga en gedigen grund för vår nya plattform under två år, totalt har vi investerat över 15 miljoner kronor i plattformen, berättar Ancons VD Mikke Selander.

Han berättar att appen lanserades förra månaden.

 – I höstas installerade vi vår första pilotkund och det var tänkt att börja rulla ut Ancon Order så smått under mars. Men på grund av Covid-19 så blev det snarare en rivstart för plattformen när restaurangerna började att ställa om till Take away. Vi har jobbat många sena kvällar och nätter de senaste två månaderna för att tillmötesgå våra kunders behov i denna tuffa situation.

Ancon har idag över 1200 restaurangkunder i Sverige som nu möjliggörs att koppla på appbeställningar till sitt befintliga kassasystem. Det som var tänkt att vara en mjukstartresulterade i att över 130 restauranger anslutit sig till plattformen på tre veckor.

 –  Lanseringen har verkligen blivit en succé för våra kunder och det har redan lagts flera tusen beställningar genom plattformen. Under 2020 kommer appen Ancon Order att kompletteras med en webbaserad lösning vilket möjliggör beställningar via webbläsaren.

Ancon Order och Ancon Go ska underlätta kassaarbetet och det administrativa arbetet för restaurangerna.

 –   Vi lanserar snart vårt appbaserade kassasystem, köksskärm och expresskassa, allt tight ihopkopplat i en plattform för en enkel hantering av krögaren.Ancon AB grundades 1985 och har sedan 1998 utvecklat mjukvara för kassasystem. Under de senaste åren har Ancon växt organiskt med över 340% och utökat personalstyrkan från åtta medarbetare till 34.
www.ancon.io Av: Annika Rådlund Källa och foto: Ancon