På fredag startar ostfestivalen
13 Feb 2019
Den 15–17 februari dukar svenska mejerier upp smaksensationer från norr till söder på Ostfestivalen, som i år arrangeras på Münchenbryggeriet Mängder av ost med olika smaker, dofter, former och konsistenser kommer att presenteras.
Ett flertal ostmästarare finns på plats med klassiker, gårdsostar och lokala specialiteter. Det kommeräven att finnas flertalet vin-, bubbel- och ölprovningar – givetvis i kombination med Osten.
På plats finns bland annat ostmästare Thomas Rudin för att bjuda på Västerbottensost och mingla med besökarna.
– Vi hälsar alla ostälskare välkomna för att smaka vår stolthet Västerbottensost Extra lagrad 24 månader och träffa våra allra främsta ostkännare, direkt från Burträsk i Västerbotten, säger Maria Forsner, Brand Manager Västerbottensost
Av: Annika Rådlund Foto: Norrmejerier
13 Feb 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok