Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nyrenoverade Villa Brunnby går med i Countryside Hotels

 
  • Nyrenoverade Villa Brunnby på Kullahalvön blir nu en del av hotellorganisationen Countryside Hotels.

    Nyrenoverade Villa Brunnby på Kullahalvön blir nu en del av hotellorganisationen Countryside Hotels.

  • Villa Brunnby lIgger i ett naturskönt område  i nordvästra SkåneV

    Villa Brunnby lIgger i ett naturskönt område i nordvästra SkåneV

  • Restaurang Amber på Villa Brunnby.

    Restaurang Amber på Villa Brunnby.

Föregående
Nästa
 
Anläggningen Villa Brunnby, som slog upp portarna tidigare i år, hoppas nu på att de ska  locka fler gäster tillsammans med Countryside Hotels.

Villa Brunnby på Kullahalvön har genomgått en omfattande renovering, sedan de nuvarande ägarna Linda och Mats Lavré tog över 2018. Huvudbyggnaden är från 1896 och hotellrum, matsal och sällskapsrum har renoverats i ljus herrgårdsstil. Förutom 75 hotellrum finns också en spaanläggning som planeras att öppna i höst med ett helt nytt spa-koncept.

 –Det är en enorm resa vi gjort med Villa Brunnby och vi är stolta över att nu öppna upp den natursköna anläggningen för gäster. Tillsammans med Countryside Hotels kommer vi kunna få fler i Sverige och runt om i världen att upptäcka denna nyputsade diamant,  säger Linda Lavré på Villa Brunnby. 

Countryside Hotels ägs gemensamt av de cirka 40 medlemsanläggningarna som alla ligger i natursköna omgivningar mellan Hälsingland i norr och Skåne i söder.

 – Med Villa Brunnby stärker vi vår närvaro i nordvästra Skåne och får möjlighet att möta den ökade efterfrågan på natursköna upplevelser, säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Countryside hotels