Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nya tillfälliga smaker från Nespresso Business solutions

 
Nya tillfälliga smaker från Nespresso Business solutionsEspresso Caramel och Espresso Vanilla Efterfrågan på nya smakupplevelser från konsumenterna ökar ständigt. Nu följer Nespresso Business Solutions upp trenden och erbjuder för första gången sina företagskunder två nya smaksatta kaffesorter - Espresso Caramel och Espresso Vanilla - på tillfälligt besök.

Espresso Caramel och Espresso Vanilla är baserade på en av Nespresso Business Solutions mest omtyckta kaffesorter, Espresso Forte. Arabicabönorna från Syd- och Centralamerika innehar styrka sju på Nespressos tolvgradiga intensitetsskala och ger en delikat balans till de söta tonerna av karamell och den milda, eleganta smaken av vanilj.

De båda kaffesorterna bygger på Nespressos framgångsrika koncept Variations för privathushåll. Precis som Variations, innehåller Espresso Caramel och Espresso Vanilla endast rostat och malet gourmetkaffe smaksatt med naturliga aromer och innehåller inga spår av allergener.

Som så ofta annars är det hotell & restaurangsektorn som ligger i framkant när det gäller att vara lyhörda för sina kunders önskemål.
– Hospitalitybranschen söker alltid nya möjligheter att tillfredsställa sin målgrupp. Kaffe är en viktig del av den totala upplevelsen av att vistas på ett hotell eller när man besöker en restaurang. Det är detta vi tagit fasta på när vi nu utvecklat och lanserar två nya kaffesorter med smak av vanilj respektive karamell. Dessutom passar de väldigt bra som Cappuccino eller Caffè Latte, säger Eva Helmersen, VD för Nespresso Business Solutions i Sverige.
 

OM NESPRESSO BUSINESS SOLUTIONS
Nespresso är ledande inom färskmalet portionsförpackat gourmetkaffe och erbjuder skräddarsydda kaffelösningar för professionella verksamheter genom Nespresso Business Solutions. I  sortimentet ingår ett rikt utbud av kaffemaskiner, elva gourmetkaffesorter samt tjänster specifikt anpassade till behoven hos restauranger, caféer och kontor.


 www.nespresso.com


 

Verksamheter till försäljning