Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ny på jobbet: Marianne Lund ny vd på Nores

 
Ny på jobbet: Marianne Lund ny vd på NoresMarianne Lund blir ny vd på Nores Från och med 1 mars 2024 tillträder Marianne Lund som ny vd på Nores. Hon lämnar då rollen som VD i Allday Group i Norge, där har hon drivit och förvaltat ägarskapet i bolagets restauranger i Oslo med omnejd. 

Inköpsorganisationen Nores medlemmar består av väletablerade hotell och restauranger, både enskilda företag, ägargrupper och kedjor. Total inköpsvolym 2023 beräknas uppnå upp mot 4 miljarder SEK.

- Jag kommer att ha fokus på kundupplevelsen och att skapa synergier är centralt för lönsamhet och god framtidsinriktad utveckling, säger Marianne Lund. 

Marianne kommer från rollen som VD i Allday Group i Norge, där har hon drivit och förvaltat ägarskapet i bolagets restauranger i Oslo med omnejd. Hon har tidigare varit marknadsdirektör i Umoe Restaurants för varumärkena Peppes Pizza, Starbucks och Friday’s med flera. Samt VD för Peppes Pizza i hela Norge

Nores tidigare vd, sedan åtta år tillbaka, kommer att gå i pension. Nores meddelar att under  Pål Semb-Johansson ledarskap har Nores nära dubblat både inköpsomsättningen och antal medlemmar samt fått en förbättrad struktur. 

- Vi önskar Marianne varmt välkommen in i Nores familjen. Vi anser att hon är den rätta personen för att föra vidare den goda kulturen och det fantastiska jobbet som har lagts ner under de senaste åren. Vi ser fram emot fortsättningen, säger Terje Simonsen, styrelseordförande i Nores. 
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Nores

 
.