Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Countryside Hotels har inrett hotellrum med jultema

 
Countryside Hotels har inrett hotellrum med jultemaCountryside satsar på juliga hotellrum. För att gästerna ska få extra julfeeling har Countryside Hotels har inrett vad som kanske är årets juligaste hotellrum. På flera hotell runt om i landet kommer svenskar kunna boka hotellrum med julinredning som verkligen innehåller extra allt i dekorationsväg.

–Vi går all-in den här julen, vilket så klart inte passar alla, men för den som verkligen gillar julen erbjuder vi någonting unikt, långt ifrån det avskalade och stilrena, här är extra allt som gäller och bilderna talar sitt tydliga språk, säger Anna Övergaard, Marknadschef på Countryside Hotels.

 Rummen har designats av hotellens medarbetare med instruktionerna att inte hålla tillbaka på något sätt.

–En del svenskar kan inte få nog av julen och det är dessa människor vi vill nå med våra gränslöst dekorerade julrum, även om vi förstås hoppas att vi inte tagit i för mycket och bidrar till nån sorts överdos, säger Anna Övergaard.

De medlemshotellen som erbjuder rummen är Eriksbergs Hotell & Safaripark, Aspenäs Herrgård, Brösarp Gästgifveri och Villa Sjötorp. Det tillkommer ingen extra kostnad för gäster som väljer julrummen i sin bokning.

–Enligt uppgift finns det också svenskar som inte älskar julen och vi kommer så klart också kunna erbjuda normala rum till dessa under den här perioden där det mysiga, lyxiga och stilfulla står i centrum, precis som det alltid gjort, säger Anna Övergaard.
Om Countryside Hotels
Countryside Hotels grundades 1983 och ägs gemensamt av de ca 35 medlemsanläggningarna som alla ligger i natursköna omgivningar mellan Hälsingland i norr och Skåne i söder. 


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Countryside Hotels