Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ny norsk hotellkedja etablerar sig i Sverige

 
Ny norsk hotellkedja etablerar sig i SverigeNy norsk hotellkedja etablerar sig i Sverige med Kungsbron Hotell i Stockholm Kungsbron Hotell i Stockholm blir ett Thon Partner Hotel, det är det första av flera hotell i Norden. Startskottet för samarbetet med den norska hotellkedjan är den 1 april 2022.

– Vi satsar på att etablera fler hotell i Norden, och det här är det första partnerhotellet för oss i Sverige. På så sätt breddar vi möjligheten att ge våra gäster bra upplevelser och vi stärker vår position med Stockholm som ny destination, säger Morten Thorvaldsen, koncernchef på Thon Hotels.  

Kungsbron Hotell ligger centralt vid Stockholms centralstation, med endast fem minuters promenad från Arlanda Express, tåg och tunnelbana. Idag har hotellet en betydande andel affärsresenärer. Dessutom är hotellet ett populärt val på både semester- och fritidsmarknaden. Hotellet kommer att ingå i Thon Hotels lojalitetsprogram.

Det är Kungsbron Hotell som ansvarar för att driva partnerhotellet.  

– Hotellet blir ett fullvärdigt Thon Partner Hotel. Vi har fått ett väldigt bra intryck av Thon Hotels och deras välkända koncept, och ser fram emot att bli det första partnerhotellet i Sverige. Som Thon Partner Hotel kan du boka hotellrum på thonhotels.se och i Thon Hotels mobilapp, säger ägaren till Kungsbron Hotell AB, Nubar Hawsho.
Om Kungsbron Hotell
Kungsbron Hotell ligger centralt beläget i centrala Stockholm, alldeles intill Arlanda Express och i nära anslutning till Gamla Stan och Stockholms slott. Hotellet har 151 ljudisolerade rum med ljus och funktionell inredning och kvalitetssängar från Jensen. Hotellet har även egen restaurang och bar.  Alla rum har IPTV med casting/streaming och gratis wifi. Det nya partnerhotellet ligger på Västra Järnvägsgatan17 i Stockholm. 
Av: Annika Rådlund Källa: Thon Hotels Foto: Kungsbron Hotel