Ny julbakbok av Fredrik Nylén
11 Nov 2021

2013 kom Fredrik på andra plats i tv-tävlingen Hela Sverige bakar, och sedan dess har det bara rullat på. Nu inför julen så har hans nya bok Baka till jul : från saffransbullar och pepparkakssnittar till julgodis och matbröd lanserats. I den finns allt som man vill baka till jul - allt från klassiker som saffransbullar, struvor, pepparkakor, knäck och vörtbröd, men också juliga favoritrecept ur hans populära blogg Fredriks fika
Dessutom bjuder Fredrik på nya påhitt som kan göra en riktig succé, vad sägs om saffranschurros, en pepparkaksdoftande och knäckig äppelpaj och en marängtårta med apelsin och granatäpple? Varje uppslag pryds av en bild tillsammans med ett recept, och då och då smyger det sig in ett och annat citat.
Av: Annika Rådlund
Utgiven av: Semic Bokförlag
Foto: Fredrik Nylén Formgivning: Moa Edlund
11 Nov 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Clarion Hotel Post firar med en sommarmarknad
"Det här kommer bli ett riktigt härligt party med det allra bästa vi har att bjuda på"
-
Konkurser inom hotell och restaurang ökar
"Vi ser ännu inget ljus i mörkret för svenska företag"
-
Gothia Towers firar 100-årig mötesplats
Nu besöker 2 miljoner människor Svenska Mässan Gothia Towers varje år
-
Recept: Pastasallad puttanesca med örtostcrème
Matig pastasallad med somriga smaker
-
Humlan har förvandlats till en blomstrande taqueria
Kocken Tal Borenshtein står bakom matkonceptet
-
Första uttagningen till Årets kock 2023 är klar
Dessa kockar går vidare i tävlingen:
-
Stockholms Bryggeridag arrangeras 27 maj
Stockholms Bryggeridag är en ny mässa med öl från hantverksbryggerier