Ny julbakbok av Fredrik Nylén
11 Nov 2021

2013 kom Fredrik på andra plats i tv-tävlingen Hela Sverige bakar, och sedan dess har det bara rullat på. Nu inför julen så har hans nya bok Baka till jul : från saffransbullar och pepparkakssnittar till julgodis och matbröd lanserats. I den finns allt som man vill baka till jul - allt från klassiker som saffransbullar, struvor, pepparkakor, knäck och vörtbröd, men också juliga favoritrecept ur hans populära blogg Fredriks fika
Dessutom bjuder Fredrik på nya påhitt som kan göra en riktig succé, vad sägs om saffranschurros, en pepparkaksdoftande och knäckig äppelpaj och en marängtårta med apelsin och granatäpple? Varje uppslag pryds av en bild tillsammans med ett recept, och då och då smyger det sig in ett och annat citat.
Av: Annika Rådlund
Utgiven av: Semic Bokförlag
Foto: Fredrik Nylén Formgivning: Moa Edlund
11 Nov 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Sodexo förvärvar restauranggruppen K-märkt
"Vi driver förändring genom hur vi köper och lagar mat"
-
Boulebar expanderar utanför Norden
En inbjudan på LinkedIn ledde till den första Boulebaren utanför Norden
-
Renoverar 8 hotell för 180 miljoner
"I ett svep höjer vi nu åtta av hotellens standard genom renoveringar och investeringar i fastigheterna"
-
Återhämtning på jobbet – så blir det möjligt
Experternas bästa tips för att åstadkomma återhämtning.
-
Ritar hotell vid Liseberg
Semrén & Månsson har ritat det nya hotellet.
-
Hotel Tylösands nya framsida
Förutom nya hotellrum rymmer den nya hotellflygeln konferens och utställningsyta.
-
Svenska arkitekter har inrett nyöppnade Nobis Hotel Palma
Nytt hotell i en av Palmas äldsta byggnader - ett muslimskt palats från 1100-talet