Menigo lanserar produkter under eget varumärke
20 Sep 2022

Det nya varumärken är en mix av svenska och internationella produkter.
–Sysco produkterna är våra egna varor tydligt indelade i tre olika kvalitetsnivåer, vilket gör det enklare för kökschefer och inköpare att göra rätt val utifrån just sitt kök. Alla produkter har genomgått bland de mest omfattande kvalitetstester inom foodservice. Det garanterar en jämn och stabil kvalitet med branschledande certifiering inom alla kategorier, säger Åsa Wickholm, Head of Sysco Brands på Menigo.
2016 blev Menigo en del av Sysco, världens största foodserviceaktör. På Menigo arbetar man nu för att kvalitetssäkra befintliga sortiment mot Syscos högt ställda kvalitetskriterier. Produkter märkta Sysco kommer att lanseras successivt och Menigos nuvarande egna märkesvaror Chefs Basic, Brakes och Brakes Select kommer på sikt att bytas ut men finns kvar under en övergångsperiod.
–Den nya produktserien som vi nu lanserar är bara ett exempel på hur vi på Menigo kan nyttja kraften av att vara en del av ett globalt företag samtidigt som vi behåller foten i det lokala. Lanseringen innebär dessutom att vi på sikt kommer att ta in nya spännande internationella produkter som blir unika på marknaden, säger Joakim Sköld Östling, Merchandising Direktör Menigo.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Menigo
20 Sep 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"