Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Lindos Blu Luxury Hotel & Suites är världens bästa TUI-hotell

 
Lindos Blu Luxury Hotel & Suites är världens bästa TUI-hotellVärldens bästa TUI-hotell finns på Rhodos. Vid den årliga prisceremonin TUI Global Hotel Awards utsågs Lindos Blu Luxury Hotel & Suites till det bästa hotellet i världen enligt reseaktören TUIs 19 miljoner gäster.

Resenärerna har röstat och på uppdrag av sina 19 miljoner gäster globalt har TUI Group tillkännagett vinnarna av tävlingen TUI Global Hotel Awards. Kvällen före den internationella resemässan ITB Berlin hölls en festlig ceremoni i den tyska huvudstaden för att hedra hotellpartners för deras exceptionella service och kvalitet.

Lindos Blu Luxury Hotel & Suites på Rhodos har återigen utsetts till det bästa hotellet globalt. TUI-gäster från alla marknader gav hotellet exceptionella recensioner under det gångna året, vilket bevisar att detta hotell och dess personal levererar enastående service. Byggt som en amfiteater på en kulle med utsikt över bukten i pittoreska Vlicha är det 5-stjärniga Lindos Blu Luxury Hotel & Suites en fridfull reträtt som lovar total omvårdnad och avkoppling på den populära ön Rhodos. Vuxenhotellet har en serie terrasser som leder ner till en sandstrand, villor och maisonettes med privata pooler, två restauranger, en takterrass, inomhus- och utomhuspooler samt ett spa.

– De hotell vi erbjuder spelar en avgörande roll i skapandet av minnesvärda semestrar för våra kunder. Det är en förmån att kunna erkänna och belöna de hotell som konsekvent får lysande recensioner från våra gäster. TUI Global Hotel Awards är vårt sätt att uttrycka tacksamhet till våra värderade hotellpartners och deras engagemang för att leverera enastående upplevelser för våra kunder. Till våra hotellpartners, tack för att ni leder vägen och grattis till att vara bland de allra bästa hotellen i världen, sa Sebastian Ebel, vd för TUI Group.

I tillägg till att kora världens bästa hotell tilldelades en handfull hotell en rad andra utmärkelser, bland annat:

TUI Blue Barut Andiz – de nordiska gästernas vinnare för andra året i radTUI Global Hotel Awards visar även att gäster från olika marknader har olika hotellpreferenser och tack vare sina hotellpartners kan TUI möta dessa individuella behov och erbjuda passande semesterupplevelser. Det mest populära hotellet bland de nordiska semesterfirarna är TUI Blue Barut Andiz i Turkiet som vinner den nordiska kategorin för andra året i rad.

TUI Blue Montafon – vinnare av TUI Carbon Reduction Award, ett verkligt åtagande för hållbarhetI en tid där miljöansvar är av yttersta vikt erkänner TUI Carbon Reduction Award hotell som har tagit betydande steg för att minska sitt koldioxidavtryck. Årets vinnare TUI Blue Montafon i Österrike har tagit djärva steg för att minska sina utsläpp:
• Förnybar energi: Över 80% av dess elektricitet kommer från vattenkraft
• Gasfri zon: Hotellet har övergett gas- och oljeuppvärmning, även i köket
• Elfordonsflotta: Samtliga bussar och företagsbilar är eldrivna
• LED-briljans: Energisnåla LED-lampor lyser upp varje hörn

Här är några av vinnarna i TUI Global Hotel Awards 2024

Världens bästa hotell - Lindos Blu Luxury Hotel & Suites, Rhodos, Grekland
Bästa hotell, TUI i Norden - TUI BLUE Barut Andiz, Side, Turkiet
Bästa hotell, städer - H10 Casa de la Plata, Sevilla, Spanien
Bästa hotell, long haul - TUI BLUE Olhuveli Romance, Maldiverna
Bästa hotell, TUI BLUE - The Residence at TUI BLUE Sensatori Akra Festhive, Marmariskusten, Turkiet
TUI Carbon Reduction Award - TUI BLUE Montafon, Österrike
TUI Care Foundation Award - Caramel Grecotel Boutique Resort och Creta Palace Grecotel Beach  Luxe Resort, Kreta, GreklandAv: Annika Rådlund Källa och foto: TUI