Lanserar Sparkling Tea Lemongrass & Mint
18 Mar 2021

Drycken utgörs av te, en råvara som ger både strävhet, friskhet och tanniner. Smaken erbjuder en arom av citrongräs, te från Darjeeling i Indien, limeblomster, citron, aprikos och avrundas med en upplyftande ton av färsk mynta. Drycken passar matentusiasten som söker ett nytt alternativ till brunchen, middagen, eller vårens alla trevligheter utan att behöva kompromissa med smakupplevelsen.
Serveras när det är 6–8 grader.
– Vi är glada och stolta över att kunna presentera en ny, smakrik alkoholfri produkt för mat- och dryckesintresserade, och alla som någon gång upplevt en avsaknad av spännande alkoholfria drycker. Med vår första produkt, Sparkling Tea Lemongrass & Mint 0% vill vi ta det alkoholfria utbudet till nästa nivå, för att konsumenter ska kunna botanisera i ett bredare sortiment, helt utan kompromisser, säger Anna-Stina, marknadschef Lazy Estate.
Sparkling Tea Lemongrass & Mint
Alkoholhalt: 0%
Smak: Låg sötma, hög fyllighet samt hög fruktsyra
Passar till: Asiatiskt med låg- till medium hetta, sallader,
fisk- och fågel eller som sällskapsdryck.
Serveringsförslag: 6–8 grader i vitvinsglas
Land: Produceras i Sverige
Sparkling Tea Lemongrass & Mint släpps på Systembolaget 1 mars men finns redan nu hos några av Lazy Estates restaurangkunder.
18 Mar 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"