Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Konditorn Roy Fares är Indiskas julprofil

 
Konditorn Roy Fares är Indiskas julprofil"En godare Jul med Roy Fares” För första gången väljer butikskedjan Indiska att lansera sin Julkollektion i samarbete med en manlig profil. Det är konditorn och tv-profilen Roy Fares som i år fått stå modell för kedjans julkampanj ”En godare Jul med Roy Fares”.

I år är det Roy Fares som presenterar Indiskas julkollektion som fotograferats i en 1800-tals villa i Stockholm. Roy Fares är konditor, tv-profil samt grundare och ägare av café-verksamheten Mr Cake.

- Jag är stolt över samarbetet och det känns väldigt spännande och ärofyllt att få vara Indiskas första manliga Julprofil. Jag älskar Julen och just nu ser jag fram emot att få umgås med vänner och familj, njuta av god mat och gå all in på juldekorationer. Indiska har funnits med mig sedan jag var liten och växte upp i Örebro och därför känns det extra roligt att få göra det här samarbetet., kommenterar Roy Fares

- Roys kärlek till Julen och den starka kopplingen mellan hans passion för bakverk och årets ”godaste” högtid gör att samarbetet har känts rätt från dag ett. Att vi valt att samarbete med en man i år känns extra roligt, Indiska är ett livsstilsvarumärke för alla och vi vill fortsätta att visa det i vår kommunikation.”säger Maria Backlund, marknadschef på Indiska.MR Cake är ett cafékoncept där amerikanska bakverk möter svenskt fika. MR Cake grundades 2017 av konditorduon Roy Fares och Mattias Ljungberg i Stockholm. Idag finns MR Cake både i Stockholm och Göteborg. 

Indiskas Julkollektion finns online och i butik från och med den 21 november.

Av: Annika Rådlund Källa: Indiska